Napunite telefon pomoću drugog telefona (FOTO)

Dovoljno je priključiti kabl na telefone i pustiti da se prazna baterija napuni dovoljno da možete obaviti najosnovnije operacije dok ne dođete do konkretnijeg izvora energije

  • 0

Svako se barem jednom našao u situaciji da mu je mobilni telefon preko potreban, ali da je baterija na izdisaju. Sada možete pozajmiti tuđi mobilni telefon, tačnije struju iz njegove baterije.

Ovo revolucionarno rešenje stiže iz Japana i na neki način podseća na paljenje automobila pomoću kablova.

Dovoljno je priključiti kabl na telefone i pustiti da se prazna baterija napuni dovoljno da možete obaviti najosnovnije operacije dok ne dođete do konkretnijeg izvora energije.

Mana ovoga sistema je što nakon punjenja imate dva uređaja koji imaju slabu bateriju i prisiljeni ste da u što skorije vreme potražite punjač.

Osim toga, kabl funkcioniše samo s nekoliko modela pametnih telefona novije generacije i nema mogućnost spajanja na iPhone. Ako se ipak odlučite za kupovinu ovog “punjača”, možete ga pronaći na sajtu GeekStuff4U, po ceni od 15,30 dolara.

(Telegraf.rs / Izvor: tportal.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA