PRVA SOFTWARE DEVELOPER KONFERENCIJA: Nemački predavači i domaći IT stručnjaci

Preko 250 domaćih i stranih inženjera učestvovalo je na Coding konferenciji u Novom Sadu. Unapređenje kvaliteta srpskog softvera bila je jedna od centralnih tema

  • 0

U Novom Sadu je prošle nedelje održana prva Software Developer konferencija Coding Serbia. Organizacijom Codecentric d.o.o. realizovan je dvodnevni transfer znanja između IT inženjera iz celog regiona i predavača iz Nemačke.

Program predavanja i interaktivnih radionica raspoređenih u dve paralelne sesije posetilo je preko 250 inženjera ovog profila. Razmenu praktičnih znanja ponudili su brojni međunarodno priznati predavači, a veliki odziv na konferenciju zainteresovao je i brojne svetski poznate predavače da se prijave za narednu godinu.

Konferencija planira nastavak započetog rada na unapređenju kvaliteta srpskog softvera kao proizvoda jedne od najzanimljivijih regija uz kontinuirano edukovanje i praktično usavršavanje inženjera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA