SAMO U MERKATORU: Tablet GoClever sa neverovatnim popustom

Samo u "Merkatoru" uz kupovinu u vrednosti preko 2.000 dinara možete dobiti i popust od 33 odsto na fantastični tablet GoClever

  • 2

Za sve one koji ne mogu bez društvenih mreža, korišćenja interneta, mejla, Google Playa, filmova, omiljene muzike, "Merkator" je omogućio neverovatnu akciju! 

Svakog lojalnog kupca koji u radnji obavi kupovinu u vrednosti višoj od 2.000 dinara, "Merkator" nagrađuje kuponom sa kojim je moguće ostvariti pravo na popust i uštedu od čak 33 odsto za kupovinu tablet računara GoClever s instaliranim Google Android operativnim sistemom.

Pomoću Wi Fi bežične mreže, možete surfovati intrenetom koliko god želite. Ovaj tablet poseduje 7-inčni ekran u rezoluciji od 800 x 480 piksela, ima 512 GB RAM memorije i 4 GB interne, a ima i odličnu kameru. Svoje fotografije ili video-zapise možete deliti u realnom vremenu sa prijateljima putem društvenih mreža.

Uz to, u "Merkatoru" je obezbeđena i premijum "collect&return" garancija kao kod najvećih svetskih brendova, a sada je ovaj tip usluge stigao i u Srbiju.

Ne propustite ovu jedinstvenu akciju i požurite u "Merkator"!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bond

    2. novembar 2013 | 01:40

    Kakav krrrrrs

  • gorankx

    9. novembar 2013 | 21:00

    ma bio je pre mesec dana u metrou za 4500, ja ga kupio i odmah ga preprodao, sam tablet nije los po specifikacijama ali je njegova velicina kao da je 6 inca i ekran je katastrofa los.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA