SLEDEĆA GENERACIJA JE STIGLA: Zavirite u unutrašnjost Play Stationa 4 (VIDEO)

Konzola koja će se u prodaji naći 29. novembra najnaprednija je do sad, a kompanija Sony rasklopila je čitav uređaj i nestrpljivim gejmerima pružila uvid u njegovu unutrašnjost

  • 2

Gotovo nas samo nekoliko dana deli od lansiranja sledeće generacije konzola. Podsećamo, Play Station 4 na tržištu bi trebalo da se pojavi 29. novembra, a sedam dana ranije kao pretpremijera velike konzole treba da izađe Xbox One.

Nakon što je Microsoft promenio sve ono što je korisnike nerviralo, ova konzola je na boljem glasu u celom svetu od prethodnih izdanja.

Međutim, to za kupce u Srbiji ne znači ništa, s obzirom da se ne zna tačan datum pojavljivanja Xbox One i Play Station 4 u našoj zemlji. Cena novog modela biće 520 dolara u SAD, dok ćete u Evropi moći da je priuštite za 399 eura. To je za stotinak dolara jeftinije od Xbox One konzole.

Prodaja nove generacije PlayStation konzole, kao i Microsoftovog X Box One-a, ublažiće pad prometa u industriji konzola za video igre, usled sve veće orijentacije ljudi na igranje preko mobilnih telefona.

Kompanija Sony je radoznalim gejmerima dodatno zagolicala maštu i prikazala unutrašnjost Play Stationa 4, pokazavši komponente koje ga čine moćnijim od prethodnika.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksei

    10. novembar 2013 | 00:38

    Full!Fazon 4tvorku cu moci sebi da priustim tek kad izadje devetka.Lagano samo.

  • Ludak neki

    9. novembar 2013 | 16:33

    Jedi playstation brateuuuu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA