U 5 KORAKA: Poboljšajte produktivnost vašeg tableta (VIDEO)

Tableti su veoma pogodni za zabavu, ali kad je posao u pitanju mnogima je ovaj uređaj i dalje nepraktičan. Pogledajte nekoliko načina na koje vam ovi gedžeti mogu postati neophodni u radu

  • 1

Tableti su zgodne naprave za zabavu, ali kad dođe do posla, mnogi će se složiti da je u pitanju nepraktična sprava. Pa ipak i ovo može da se preinači, a evo pet načina kako da svoj tablet pretvorite u zgodnu poslovnu alatku.

1. Prenesite svoje programe na tablet

Dok su neke aplikacije napravljene da mogu da rade samo na tabletima, neke su pak napravljene samo za "ozbiljnije" naprave. Kako bi se ovo premostilo, napravljena je aplikacija Parallels Access, koja na tablet prenosi programe koji su do sada bili napravljeni samo za Mac ili PC. Godišnja pretplata za ovu aplikaciju je 79,99 dolara i dostupna je samo za iPad.

2. Reorganizujte svoj homepage

Kako biste bili produktivniji na tabletu, sklonite s očiju sve igrice poput Angry Birds ili slične aplikacije. Kao na smartfonu, mičite ih s pogleda negde iza zavese prve stranice.

3. Zalepite tastaturu na tablet

Touchfire je gumena tastatura koju nalepite na svoj tablet i približili ste se osećaju da kucate po tastaturi koja se ugiba, čime se gubi neprijatan osećaj "udaranja o ploču". Osim engleske, tastatura može da se naruči za nemački, kineski, korejski i turski jezik, a košta 49.99 dolara.

4. Kupite eksternu tastaturu

Ako vam je lepljenje tastature mrsko, možete kupiti desktop tastaturu, čime sve više podseća na klasičnu varijantu.

5. Napravite od svog tableta dodatni ekran računara

Ekran računara vam je tesan? U stvari nisu vam dovoljna ni dva već vezana monitora? Koliko god vam bilo potrebno, možete ih nadovezati aplikacijama koje će zavarati vaš računar koji pretpostavlja da se vezao za dodatni monitor. Ima više ovih aplikacija na tržištu, i kreću se od 4,99 do 9,99 dolara. Na ovaj način možete uvek imati svoj poseban prostor na koji možete baciti oko, bez "menjanja kanala".

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs / Izvor: Mashable.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zarko

    13. novembar 2013 | 07:40

    Parallels je preterano dobra stvar. Malo je skup ali stvarno nudi mnogo i ubedljivo je najbolji u toj kategoriji programa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA