Igrica Game of Thrones izlazi 2014. godine

Produkcijska kuća HBO u saradnji sa kompanijom Telltale Games razvija igricu na osnovu svetski popularne serije "Igra prestola". Ipak, detalji o igri koja će se pojaviti naredne godine nisu objavljeni

  • 1

Svi fanovi planetarno popularne serije Game of Thrones (Igra prestola), koji s nestrpljenjem očekuju četvrtu sezonu serijala, vreme će moći da prekrate igrajući istoimenu igricu koja će se pojaviti 2014. godine.

Naime, zvanično je objavljeno da produkcijska kuća HBO u saradnji sa kompanijom Telltale Games razvija igricu Game of Thrones.

Informacija o stvaranju igre inspirisanoj na megapopularnoj seriji objavljena je proteklog vikenda. Ipak, osim same informacije da HBO i Telltale Games razvijaju igru i trejlera koji malo toga otkriva, drugi detalji nisu objavljeni.

Ipak, ne sumnjamo da će se zagriženi ljubitelji popularne serije oduševiti što će moći da se nađu u ulogama svojih omiljenih likova iz serije koja je nastala na osnovu kultnog serijala Džordža R. R. Martina "Pesma leda i vatre".

Pogledajte trejler za video-igricu:

(Telegraf.rs / Izvor: Mashable.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA