Ova tastatura vaš iPhone pretvara u BlackBerry (VIDEO)

"Typo Keybord" je dodatak koji se "navlači" na telefon i cilj mu je da ubrza kucanje i pomogne ljudima koji nikako nisu mogli da se naviknu na touch screen da smanje slovne greške

  • 4

Dosadilo vam je da kucate SMS poruke, četujete ili surfujete preko vašeg iPhonea i da pritom koristite touch screen tastaturu? Ako je tako, onda je za vas pravo rešenje rasklopiva tastatura "Typo Keybord" koja će vaš iPhone učiniti da podseća na BackBerry.

"Typo Keybord" je dodatak koji se "navlači" na telefon i cilj mu je da ubrza kucanje i pomogne ljudima koji nikako nisu mogli da se naviknu na touch screen da smanje slovne greške.

Ova sjajna spravica omogućava vam da imate qwerty tastaturu. Tastatura se povezuje preko bluetootha, a pored toga ona će "izdužiti" vaš telefon za oko 2,5 centimetara.

Dodatak će se u prodaji naći u januaru 2014. i njegova cena će biti 99 dolara. U projekat je uloženo milion dolara, a u početku će tastatura biti u prodaji za modele iPhone 5 i iPhone 5S.

Kako navode proizvođači, za druge modele pametnih telefona i tableta "Typo Keybord" će biti u prodaji u u toku naredne godine.

Pogledajte kako izgleda tastatura:

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    13. decembar 2013 | 14:34

    Njesra

  • Marko

    14. decembar 2013 | 22:08

    Pazi kupiš i phone i onda hoćeš da izgleda kao black barry,bože me sačuvaj koje sranje ne znaju više šta će!Zato lepo kupiš samsung galaxy note 3 ,bolje nema!!!

  • ....

    13. decembar 2013 | 14:41

    Drugi paragraf: na kraju ne treba greske, vec greske. :))))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA