PROCURELE: Prve slike Nokia Androida

Poznati tviteraš Evleaks objavio je tri fotografije na kojima se vidi kako je Nokia zamislila interfejs za njihov telefon. U pitanju su slike lockcsreen-a, Skype i Viber aplikacije, takođe se vidi da će telefon raditi sa dve sim kartice

  • 0

Nedavno su se pojavile nezvanične informacije da Nokia radi na Android telefonu koji je za sada poznat pod nazivom Normandy. Ne zna se da li će se i kada naći u prodaji, ali su procurele slike interfejsa ovog telefona.

Poznati tviteraš Evleaks objavio je tri fotografije na kojima se vidi kako je Nokia zamislila interfejs za njihov telefon. U pitanju su slike lockcsreen-a, Skype i Viber aplikacije. Takođe se vidi da će telefon raditi sa dve sim kartice. Interfejs deluje kao mešavina Nokia Asha i Windows Phone elemenata.

Microsoft je nedavno prisvojio veći deo Nokie, a konačan dogovor u vezi nastavka razvoja kompanija se očekuje u narednim mesecima, kada će se i najverovatnije saznati sudbina ovog telefona.

(Telegraf.rs/Izvor: TheVerge.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA