ČEKANJU JE KRAJ: GTA V stiže za PC

Na francuskom i nemačkom Amazonu pojavila se PC verzija jedne od najpopularnijih igara što obično ukazuje da je izlazak blizu, s obzirom da Amazon ima običaj da objavi izlazak i pre nego što se informacije zvanično pojave

  • 13

Sudeći po ocenama mnogih gejmera najbolja igra u prošloj godini je GTA V. Ona se do sada se pojavila samo za Xbox 360 i Playstation 3, a igrači još uvek željno iščekuju verziju za PC. Međutim, čekanju će, po svemu sudeći, uskoro doći kraj jer se na francuskom i nemačkom Amazonu pojavila PC verzija ove igre što obično ukazuju da je izlazak blizu.

Amazon ima običaj da objavi izlazak igara pre nego što se informacije zvanično pojave. Iako je ubrzo nakon objavljivanja ove informacije sa francuskog Amazona igra povučena, na nemačkoj verziji sajta još uvek postoji i možete je pogledati na linku.  Kao kompatibilne platforme navedene su Windows 7 i Vista što ukazuje da je reč o PC verziji.

Pored ovoga nedavno se pojavila i lista bagova koji ukazuju da je rad za ovu verziju GTA V počeo još u junu 2012. godine.

Očekuje se da će se GTA V za PC pojaviti u martu ove godine, ali Rockstar još uvek ne daje nikakve zvanične informacije tako da su svi fanovi serijala još uvek u neizvesnosti.

(Telegraf.rs / Izvor: techradar.com)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Robi

    23. januar 2014 | 15:40

    Presao sam je na xbox još pre 2 meseca predobra igra

  • agent47

    23. januar 2014 | 19:12

    @ky - koji si ti kloc to nije humano hahaha

  • Aleksei

    24. januar 2014 | 16:04

    Ljudi sta mislite,koja konfiguracija bi mogla da pegla ovo na pc?Znatizelja cisto.Tipa intel i5,ram 4g i graficka 1g ddr5?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA