POGLEDAJTE: Da li će ovako izgledati iWatch? (VIDEO)

Najnoviji koncept iWatch-a je najbolji do sada. Pokazuje vertikalno orijentisani interfejs, ali i kako će izgledati operativni sistem. Apple još uvek ne daje nikakve informacije, pa je pojavljivanje ovog sata još uvek neizvesno

  • 3

Apple još uvek mudro ćuti u vezi sa svojim pametnim satom čije se pojavljivanje navodno očekuje ove godine. Još uvek se ne zna dosta stvari u vezi sa iWatch-om ali se iz dana u dan pojavljuju razne glasine vezane za ovaj gedžet. Najnoviji koncept najrealnije pokazuje kako bi iWatch zaista mogao da izgleda.

Ovaj koncept stvorio je Tod Hamilton, dizajner iz San Franciska. Njegov dizajn spaja elegantan izgled Nike FuelBand-a sa interfejsom sličnim iOS7.

Najnoviji izgled je i najbolji do sada jer donosi vertikalno orijentisani interfejs koji je lakši za rukovanje ali i prvi put pokazuje kako bi operativni sistem mogao da izgleda i na koji način će korisnici koristiti ovaj gedžet.

Kao što smo već pisali, još uvek je neizvesno pojavljivanje iWatch-a jer je navodno kompanija naišla na prepreke u njegovom razvoju.

I dok CEO Apple-a, Tim Kuk i dalje ne daje nikakve informacije vezane za njihov rad na pametnom satu, ovo je definitivno najbolji koncept kako bi ovaj uređaj mogao da izgleda ako ikada ugleda svetlost dana.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: mashable.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bekrija

    25. januar 2014 | 15:18

    Mnogo ubavi satić

  • jovan

    26. januar 2014 | 13:17

    Da li će ovako izgledati iWatch? - Neće, zato što je u pitanju koncept, koji kao i svaki drugi prikazuje ideju dizajnera koji nema veze sa Eplom. iWatch, iPhone 6 i ostali noviteti neće biti ni približni kakvi su koncepti na internetu, biće onakvi kakve Apple želi da plasira, a to će se znati najranije 10ak dana pred premijeru uredjaja.

  • Feki

    26. januar 2014 | 11:15

    Extra su

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA