Da li je ovo HTC One 2? (FOTO)

Spekuliše se da bi novi model mogao da ima znatno bolje fokusiranje prilikom slikanja, zbog dve kamere koje će posedovati na pozadini

  • 3

Danas je objavljena prva slika telefona koji bi mogao da bude novi naslednik popularnog HTC One modela. Pod tajnim imenom M8, najnoviji top model poznate tajvanske kompanije mogao bi da ima dve kamere na pozadini i identični dizajn prethodnika.

Dual senzori bi mogli da omoguće bolje fokusiranje prilikom slikanja. S obzirom da je velikom broju korisnika kamera u telefonima veoma bitna, ovo je veoma hrabar potez kompanije HTC jer teritorija još uvek nije istražena.

Što se tiče drugih glasina u vezi sa ovim modelom, navodno on neće posedovati nijedno fizičko ili kapacitivno dugme.

Logično vreme za predstavljanje novih modela je obično ovo doba godine, malo pre Mobile World Congress-a (MWC) koji se održava od 24. do 27. februara u Barseloni. Za sada HTC ne daje nikakve informacije u vezi sa modelom a ni sa njegovim navodnim specifikacija, tako da ćemo videti da li će biti predstavljen tokom ovog meseca ili martu kao što je ranije najavljivano.

(Telegraf.rs / Izvor: theverge.com)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA