NAPOKON: Nokia Android stiže krajem februara?

Spekuliše se da bi uređaj trebalo da ima ekran od 4 inča, dual-core procesor, 512 MB RAM memorije, 4 GB memorije, i kameru od 5 Mpix, a radiće na modifikovanoj verziji Androida

  • 11

Nekoliko meseci unazad spekuliše se da Nokia radi na Android telefonu, a on bi se mogao pojaviti već pred kraj ovog meseca. Nokia planira da telefon pod nazivom X (prethodno poznat pod kodnim imenom Normandy) predstavi na ovogodišnjem Mobile World Congress-u (MWC), koji počinje 24. februara.

Ovaj model će navodno koristiti modifikovanu verziju Androida koji uopšte neće ličiti na ono na šta smo navikli od ovog operativnog sistema. Navodno Nokia ima sopstvene planove za ovaj model, pa se tako očekuju posebno dizajnirane aplikacije za Facebook i Twitter.

Ovaj smartfon je dizajniran za one sa plićim džepom, pa su takve i specifikacije. Pretpostavlja se da će uređaj imati ekran od 4 inča, dual-core procesor, 512 MB RAM memorije, 4 GB memorije, i kameru od 5 Mpix.

S obzirom da je ovo sve još uvek nezvanično, a Nokia ne daje nikakve informacije u vezi sa ovim telefonom, ostaje nam da čekamo kraj februara i MWC kada će sve biti otkriveno.

(Telegraf.rs / Izvor: phandroid.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bond

    12. februar 2014 | 18:37

    Super, posto kasni za ostatkom trzista par godina. Ovaj tel ce da prodaju ako cena bude 20€

  • Ramzy

    12. februar 2014 | 21:45

    Koji krs...

  • vlada

    13. februar 2014 | 12:16

    Nije mi jasno što škrtare na RAM memoriji, 512 megabajta, pa biće usporen maksimalno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA