LENOVO IDEAPAD FLEX 10: Pristupačan konvertibilni laptop odličnih karakteristika

Kada vam je potrebna tastatura, ovaj model koristite kao standardni laptop a kada radite u aplikacijama koje su napravljene za touchscreen ili gledate filmove, samo rotirajte ekran i koristite ga kao tablet

  • 1

Ukoliko ste mislili da su konvertibilni laptopovi (uređaji kojima ekran može da se okrene za 300 stepeni) samo za one sa dubljim džepom, varate se. Upoznajte novi Lenovo IdeaPad Flex 10 Intel N2805, veoma pristupačan konvertibilni laptop dobrih karakteristika i performansi.

Pored toga što ga možete koristiti kao laptop, kada vam je potreban touchscreen zbog nekih aplikacija na primer, ili želite da pogledate film, zbog veće preglednosti i lakšeg rada samo zarotirajte ekran i sve vam je na dohvat ruke.

Uređaj je napravljen od kvalitetne plastike, a njegova izrada je odlična. Od ulaza poseduje USB 3.0, USB 2.0 i HDMI. Laptop ima Bluetooth 4.0 i WiFi. Tastatura je ergonomična i napravljena je tako da se ruke što manje zamaraju prilikom rada, kao i da bi što manje grešili prilikom kucanja.

Veoma je lak za nošenje jer ima 1.2 kilograma i veličinu ekrana od 10.1 inča. Ekran ima rezoluciju od 1366 x 768 piksela i osetljiv je na dodir. Touchscreen je optimizovan za Windows 8 kako bi doživeli najbolje iskustvo prilikom njegovog korišćenja, a stereo zvučnici koje ovaj model poseduje su savršeni za slušanje muzike ili gledanje filmova.

Ovaj model u sebi ima Intel Celeron Dual-Core N2805 procesor na 1.46 GHz i 2 GB RAM memorije. Hard disk ima 500 GB a grafička kartica je integrisana.

Laptop poseduje i prednju kameru koja snima u HD rezoluciji, a softver Veriface Pro će vam omogućiti logovanje prepoznavanjem lica umesto standardnim kucanjem lozinki.

Lenovo IdeaPad Flex 10 Intel N2805 dolazi sa već instaliranim Windows 8 operativnim sistemom, koji se naravno može apdejtovati na najnoviju 8.1 verziju. Baterija može izdržati četiri sata aktivnog rada, a Lenovo Energy Manager će se pobrinuti da je maksimalno dobro iskoristi kako bi što više produžio njeno trajanje.

Želite dobar i brz laptop koji je veoma lak za nošenje a nudi odlične karakteristike? Predlažemo vam da razmislite o novom IdeaPad Flex 10 Intel N2805 modelu renomiranog svetskog proizvođača Lenovo, koji ne prestaje da iznenađuje svojim inovacijama.

Cena ovog uređaja iznosi 43.990 dinara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA