SJAJNO: MP3 plejer spakovan u flašu punu vode

Novi Sony MP3 plejer ima 4 GB memorije i bateriju koja može izdržati osam sati rada, a kada se potpuno istroši, dovoljno je uređaj puniti tri minuta i narednih sat vremena možete slušati muziku

  • 1

Sony je na ovogodišnjem CES sajmu u Las Vegasu predstavio novi model vodootpornog MP3 plejera, koji je idealan za sportiste. Ovaj uređaj dolazi u pakovanju koje je puno vode, što je veoma interesantno.

Walkman Sports MP3 player (NWZ-270) je veoma lagan i potpuno vodootporan, tako da ga možete koristiti i dok plivate. Uređaj izgleda kao slušalice, a tanak kabl koji ih povezuju ide iza glave, tako da ne smeta ni u jednoj situaciji, bilo da trčite, plivate ili skačete.

Ovaj MP3 plejer ima 4 GB memorije, i nema radio. Baterija može izdržati osam sati rada, a Sony je ubacio mogućnost brzog punjenja. Ukoliko se baterija istroši, dovoljno ga je napuniti tri minuta što je dovoljno za 60 minuta slušanja muzike. Ova funkcija je veoma korisna.

Uređaj se proizvodi u plavoj, rozoj, beloj i crnoj boji, a cena mu je 99.99 dolara.

(Telegraf.rs / Izvor: cnet.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA