VIP MOBILE: Unovčite svoj stari mobilni telefon

Jedinstven popust na nove mobilne uređaje u Vip mobile omogućava vam da novi telefon kupite po ceni manjoj za vrednost starog telefona plus dodatnih 1000 dinara

  • 6

Korisnici koji donesu bilo koji korišćeni mobilni telefon u neki od Vip centara dobiće popust na kupovinu novog telefona, laptopa ili tableta u visini procenjene vrednosti starog i dodatnog Vip popusta od 1.000 dinara.

Pre odlaska na prodajno mesto korisnici na Vipovom sajtu mogu da provere kolika je procenjena otkupna vrednost starog uređaja. Na primer, vrednost modela Samsung Galaxy S2 I9100 u ispravnom stanju je 6.050 dinara, što znači da korisnik u ovoj promociji ostvaruje pravo na ukupan popust od 7.050 dinara za kupovinu novog uređaja, uz odabrani postpejd paket.

Namera je operatera da svi otkupljeni uređaji uđu u program održivog razvoja tako što će oni u ispravnom stanju biti prodavani preko partnera kao polovni, a neispravni se recikliraju. Na taj način Vip doprinosi smanjenju elektronskog otpada i očuvanju životne sredine u Srbiji.

Korisnik može na procenu da donese najviše dva stara uređaja po jednom ugovoru, u ispravnom ili neispravnom stanju, pri čemu se prilikom kalkulacije popusta sabiraju obe procenjene vrednosti. Popust na uređaj važi za sve nove postpejd korisnike, one koji žele da prenesu broj telefona u Vip mrežu, kao i za postojeće korisnike koji obnavljaju svoju ugovornu obavezu ili dodaju uređaj na postojeći broj, uz određene tarife i ugovornu obavezu od 24 meseca.

Promocija traje do 31. marta 2014. godine. Više informacija o ponudi i uslovima na www.vipmobile.rs, 060/1234 i Vip centrima širom Srbije.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • °°°Dejan°°°

    3. mart 2014 | 23:25

    Kad slusam reklame Vipa, ja pomislim da je kod njih sve za dz...a oni isti. Jos kad okrenem nekog pa se ukljuci sekretarica...grrr...

  • Bond

    3. mart 2014 | 13:10

    Koliko placate ispravan fiksni

  • Marko

    3. mart 2014 | 12:56

    Ma da, samo da ubiju cenu. S2 lagano se moze prodati za cenu od 14000 do 18000 din ako je dobro ocuvan, prema tome samo lud ima da im nosi neki stari mob.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA