LAK, TANAK, MOĆAN: Tri reči koje najbolje opisuju Samsung Galaxy Tab3 Lite 7.0

Ovo je najnoviji Lite model iz Galaxy Tab 3 serije, a trenutno je baš ovaj tablet na akciji u svim Gigatron prodavnicama. Njegova cena iznosi 16.990 dinara

  • 2

Savršeno rešenje za sve one kojima je potreban tanak, lagan ali pre svega brz tablet koji će uvek biti tu za vas. Sa težinom od 310 grama i debljinom od 9.7 milimetara Samsung Galaxy Tab3 Lite 7.0 je najnoviji Lite model iz Galaxy Tab 3 serije, koja je ekskluzivno dostupna u svim Gigatron prodavnicama širom Srbije.

Ekran od sedam inča sa rezolucijom od 1024 x 600 piksela omogućiće vam maksimalno uživanje u zabavi. Svetlije slike i oštriji tekst, kao i odsustvo status bar-a koji ometa prikaz omogućavaju prostraniji prostor dajući bolji ugođaj pri gledanju i korišćenju.

Za odlične performanse i fluidan rad u svim aplikacijama pobrinuće se dvojezgarni procesor na 1.2 GHz u kombinaciji sa 1 GB RAM memorije. Uređaj poseduje 8 GB memorije za skladištenje vaših ličnih podataka, poput muzike i fotografija, a memorijskom karticom je možete proširiti do 32 GB.

Kameru koja se nalazi na zadnjoj strani odlikuju pametne funkcije uz pomoć kojih uvek možete da fotografišete kao profesionalac, a zatim zanimljive trenutke koje ste zabeležili na jednostavan način podelite sa dragim ljudima.

Samsung Galaxy Tab3 Lite 7.0 radi na Android 4.2 JellyBean verziji, što vam otvara put ka hiljadama aplikacija i igrica od kojih će svaka savršeno raditi. Ovaj model dolazi u crnoj i beloj boji.

Trenutno je Samsung Galaxy Tab3 Lite 7.0 na akciji u Gigatronu, i njegova cena iznosi 16.990 dinara.  Gigatron je svojim kupcima drastično olakšao kupovinu sistemom plaćanja na rate samo uz ličnu kartu za iznose do 60.000 dinara. Više informacija možete dobiti pozivom besplatnog Call Centra na 0800 30 40 50, ili posetite Gigatron.rs

Vidimo se na preko 20 lokacija na teritoriji Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA