LIVR: Društvena mreža samo za pijane (VIDEO)

Aplikacija za iOS i Android trebalo bi da se pojavi na proleće, a biće namenjena samo ljudima u alkoholisanom stanju. Ukoliko ste mislili da je možete prevariti - varate se, jer se možete ulogovati tek nakon provere nivoa alkohola u krvi

  • 2

Nova aplikacija za iOS i Android pod nazivom Livr je specifična po tome što je namenjena samo za one koji su pijani. U pitanju je jedan vid društvene mreže, a na nju se možete prijaviti jedino ukoliko imate dovoljan nivo alkohola u krvi koji ćete izmeriti uz pomoć malog uređaja koji priključujete na vaš smartfon.

Sve što radite u ovoj aplikaciji ostaje unutar nje, a informacije o tome koliko ste popili možete podeliti sa vašim prijateljima koji takođe piju. Ukoliko nešto krene po zlu tu je Blackout taster koji će sve obrisati kao da je nikada niste ni koristili, a postoji i opcija "Send morning after report" koja će ukoliko je to bila dobra noć za vas, informacije podeliti sa prijateljima.

U aplikaciji se nalazi veliki izbor raznih društvenih igara koje možete igrati, kao na primer "Istina ili izazov" ili "Drunk dial" koja nasumično poziva ljude koji koriste Livr.

Očekuje se da će se Livr zvanično pojaviti na proleće.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: independent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ortak Golub

    3. maj 2014 | 17:57

    AHAHAHAHAHAHAHA cool. like it ":D

  • ...

    23. jun 2014 | 20:33

    Odlicna ideja ! Mada smatram da je neophodnija aplikacija za socijalne retarde pa tamo da kace sta su jeli, kad su isli u wc i objavljuju sve dogadjaje u svom zivotu koje su propustili buljeci u telefon.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA