NOVI iPAD: Da li je ovo najlepši tablet koji ste ikada videli? (FOTO)

Dizajneri koji su napravili koncept novog iPad-a predviđaju da će on imati ekran od 12.9 inča koji će se prostirati od ivice do ivice, 4K rezoluciju i skener za otisak prsta

  • 2

Informacije da će novi iPad imati veći ekran pojavile su se još prošle godine, a fanovi i analatičari još uvek nagađaju kako bi on mogao da izgleda. U međuvremenu, nemački dizajneri napravili su koncept novog modela koji deluje veoma ubedljivo i realno. Prema njima, novi iPad imaće ekran od 12.9 inča, i zadržaće debljinu prethodnika od samo 7.5 milimetara.

Koncept naravno ne prikazuje nikakve tehničke specifikacije. Ekran se prostire od ivice do ivice, i okvir sa strane je u potpunosti eliminisan. Dizajneri predviđaju da će novi displej prikazivati stvari u 4K rezoluciji.

Odlična stvar je što koncept uključuje i skener za otisak prsta koji poseduje iPhone 5S. Mnogi fanovi Apple-a se nadaju da će ovu tehnologiju posedovati i novi iPad mini sa Retina displejem, ali za sada su biometrijske funkcije rezervisane samo za najbolji telefon ove kompanije.

Kompletnu galeriju koncepta novog iPad-a možete pogledati na linku Curved Labs-a.

(Telegraf.rs / Izvor: mashable.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cam

    19. mart 2014 | 09:47

    Izvodljivo je. I novi iPhone ce verovatno imati minimalne bocne ivice i verujem da krecu polako u pravcu potpune eliminacije istih.

  • Saša

    22. mart 2014 | 13:03

    Liči na moj Htc One , samo je veći

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA