Facebook izmenama blokirao Tinder - korisnici ostali bez svojih profila i spojeva

Nemojte odmah da paničite ako primetite da su vam spojevi nestali

  • 0

Korisnici širom sveta izbačeni su iz aplikacije Tinder bez mogućnosti da joj pristupe, a iako se čini da su svi njihovi spojevi i informacije izbrisani – čini se da im ima spasa.

Iskoristio je slike seksi muškarca na Tinderu kako bi dokazao da su žene površne kao i muškarci - i to je uspeo

Problem sa aplikacijom je u tome što je Facebook uveo neke promene u pristupu servisu, što je usledilo kao odgovor na skandal u vezi sa krađom podataka. To se veoma odrazilo na ovu popularnu aplikaciju. Neki korisnici imaju pristup aplikaciji, ali su svi njihovi spojevi i klikovi izbrisani.

Foto: Pixabay.com

Nadležni u Tinder-u su uočili problem i obavestili su korisnike da rade na rešavanju problema. Problem je u tome što Tinder koristi profile korisnika na društvenoj mreži Facebook kako bi pristupili aplikaciji. Koriste se neki od najosetljivijih podataka, kao što su slike i lista prijatelja.

Promena koju je Facebook napravio posle skandala uticala je na korisnike Tinder-a koji ne mogu da se uloguju i pristupe profilu i informacijama na njemu, piše Independent. Problem može da se reši ukoliko pristupite web verziji Tinder-a koja omogućava korisnicima da pronađu svoj spoj koristeći PC.

Foto: Tanjug / AP

Ova verzija dostupna je skoro godinu dana i omogućava korisnicima da vide i neke poruke i spojeve koje do sada nisu videli. Profili su samo privremeno nestali i nedostupni i vratiće se kada ovaj bag sa Facebook-om bude rešen.

Daljinac

(Telegraf.rs/M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA