≫ 

Iskoristio je slike seksi muškarca na Tinderu kako bi dokazao da su žene površne kao i muškarci - i to je uspeo

Moderno doba sa sobom nam je donelo moderne i nove načine za upoznavanje

  • 0

Aplikacije za upoznavanje su sve popularnije i imaju na stotine miliona korisnika koji su u potrazi za kombinacijama, ali i za srodnom dušom sa kojom bi uživali u ljubavi.

7 načina na koje vam horoskop otkriva da ste pronašli ljubav svog života

Pored toga što većina ljudi zna kako se na takvim mestima skupljaju različiti profili ljudi, ne možete da ostanete imuni na to da su one i leglo najnižih pobuda i plitkih umova. To je rešio da dokaže jedan korisnik Tindera koji je testirao kako će žene reagovati na njega.

Foto: Pixabay.com

Iz nekog razloga, muškarci su iznenađeni time da i žene obraćaju pažnju na izgled muškarca ne samo obratno, kao da one nisu sposobne da imaju prljave i nevaljale misli. Neki momci su iznenađeni što i cure instaliraju aplikacije kako bi upoznale nekoga za neobavezno druženje kao i oni.

Jedan korisnik se dosetio da stavi slike modela iz spota Karli Ri Džepsen "Call Me Maybe" uz poruku "193cm, putujem svetom, pišite ako želite više info". Iznenadio se što su mu žene skoro uvek prve pisale. Bio je odbijen par puta, ali samo kada je bio navalentan i bezobrazan.

Ono što je iznenađujuće je da je on i sa najgorim mogućim forama za muvanje uspevao da osvoji neku ženu. Hteo je da pokaže kako su žene površne, ali pitanje je koliko je u tome uspeo, piše elitedaily.com. Možda je samo on nesiguran i na ovaj način je uspeo da prevari devojke koje su verovale da sa njima flertuje upravo takav muškarac za koga se on izdavao.

Naravoučenije je da na aplikacijama poput Tindera budete oprezni s kim stupate u kontakt i šta mu otkrivate. Proverite da li je iza poruka i slika osoba koju vidite na slici.

Daljinac

(Telegraf.rs/M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA