≫ 

Stiže nam Google Coach: Novi lični trener na smartfonu brine o vašem izgledu i zdravlju

Google počinje sve više da brine o zdravlju svojih korisnika

  • 0

Google planira da se proširi i poveća svoje prisustvo na tržištu sa asistentom za zdravlje i fitnes koji bi mogao da dobije ime Google Coach.

Od krofni do žurki: Evo kako najveći brendovi koriste event marketing

Kompanija Mountain View radi već neko vreme na takvom proizvodu i planira da uskoro upozna korisnike sa njim. Google trener biće više od pukog pratioca i posmatrača vežbi i zaista će pomagati korisnicima da ostanu aktivni. Prikupljaće podatke o svojim korisnicima kako bi im ponudio ono što je najbolje za njih.

Uz Google asistenta izgledaćete savršeno i bićete zdraviji. Foto: Tanjug/AP

On će moži da predloži korisnicima vežbe koje trebaju da rade, alternative u slučaju da su propustili trening i da prati njihov napredak. Fitnes asistent će pratiti mnoge aspekte stanja organizma i zdravlja korisnika i komuniciraće sa svojim korisnicima preko notifikacija.

Biće dostupan svim korisnicima Wear OS, ali će i nekim smartfonima. Google planira da ovog asistenta doda i drugim uređajima kao što su Android TV i Google Home.

(Telegraf.rs/phonearena.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA