≫ 

Odmah apdejtujte Viber jer ćete dobiti opciju koja će vam opasno olakšati život

Viber je spremio prilično koristan apdejt sa dragocenom opcijom

  • 1

Ako ste perfekcionista i svaka pravopisna greška u poruci vas dovodi do ludila ili toliko brzo kucate da uopšte ne primetite da ste napravili veliku grešku dok ne bude prekasno, onda ćete biti oduševljeni novom Viber opcijom.

U slučaju da ste negde pogrešili u poruci koju ste poslali, jedino rešenje je bilo da obrišete poruku, a u tom slučaju osoba sa kojom se dopsiujete može da vidi da ste nešto obrisali, i možda posumnja da pokušavate da sakrijete nešto.

Jedini način da se zaštitite na Viberu jeste da pratite ova 4 koraka (VIDEO)

Kako ne biste više upadali u ovakve situacije, novi Viber apdejt vam omogućava da editujete i menjate poruke koje ste već poslali nekome.

Sve što je potrebno da uradite jeste da malo duže pritisnete problematičnu poruku, nakon čega će se pojaviti meni sa opcijom Edit. Pritisnite je i dobićete mogućnost da menjate poslatu poruku.

Foto: telegraf.rs

Osoba sa kojom pričate dobićemo samo notifikaciju da je poruka editovana, što je mnogo manje "opasno" od notifikacije da je ona obrisana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eeeee moj tiii

    12. oktobar 2018 | 18:11

    Ne znam gde je viber nestao, lojavio se ljubicasti vacapic.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA