Nagrađivana aplikacija Wolt širi svoju zonu dostave

Novi startup prisutan na srpskom tržištu od aprila, finski Wolt, uspeo je da probije još jedan važan milestone i u kratkom roku poveća zonu dostave na Novi Beograd i Zemun. Na taj način, dostavom pokrivaju veliki deo Beograda, a rade i na širenju u druge delove, kako bi ceo grad obojili u plavo

  • 0
Wolt Foto: Promo

Woltovom portfoliju su se, otvaranjem nove zone, priključile i još neke od najboljih kuhinja Beograda, kao što su : Jerry, Bela Reka, Smokvica, Pivo i Kobaja Garaža, Karavan Express, New Marinero, i mnogi drugi. Sjajna je vest da Wolt ima besplatnu dostavu tokom određenog perioda, a poklanja korisnicima i promo kod “ŠIRIMOSE4” za 500 dinara popusta na prvu porudžbinu sa dostavom.

Budući da nisu ni puna tri meseca na tržištu, ovaj brzi rast oduševio je Beograđane koji su sa nestrpljenjem isčekivali da Wolt stigne i preko reke.

Wolt Foto: Promo

S obzirom na dosadašnje uspehe Wolta u Srbiji, ovaj revolucionarni startup za dostavu hrane zaslužio je sve pohvale. Od samog početka procesa naručivanja – preuzimanja aplikacije na App Store ili Google Play prodavnici, jasno je da je tu reč o nečemu posebnom – sa prosečnom ocenom od 4.6 (na Google Play), odnosno čak 4.9 (na App Store prodavnici), Wolt uverljivo pobeđuje svu konkurenciju.

Wolt Foto: Promo

Pilikom registracije želeli smo da proverimo i korisničku podršku koju hvale, te smo ih kontaktirali. Bili smo pozitivno iznenadjeni – njihova beogradska podrška odgovara u prosečnom roku od 30 sekundi! I pritom to rade na jako efikasan i zabavan način – reše problem dok se usput šale s korisnikom uz upotrebu popularnih gifova! Uz to, otkrili su nam da im je prosečna ocena korisničkog iskustva 4.8 od 5, a jednaka im je i prosečna ocena za dostavu hrane. Moramo priznati – ni mi nismo ostali razočarani! Nimalo nas ne čudi kako Wolt po svim podacima ima najzadovoljnije i najvernije korisnike. Ni mi ih nećemo menjati!

Wolt Foto: Promo

Od transparentnog praćenja pripreme hrane, kretanja dostavljača, pa sve do odnosa prema korisnicima i simpatičnih dostavljača, Wolt svakako postavlja visoke kriterijume za sve konkurente. Ako ovako brzo nastave da šire svoju zonu dostave i da uvode nove restorane na aplikaciju, verujemo da će svi Beograđani uskoro s radošću posmatrati svakog Wolt biciklistu, motoristu i vozača. Od sada, oni počinju da voze po Novom Beogradu, blokovima, Zemunu, savskom i dunavskom keju i ostalim novobeogradskim kvartovima, a mi ne možemo da dočekamo da polako „zavladaju“ i Banovim brdom, Senjakom, Konjarnikom i ostalim delovima Beograda.

Takvo korisničko iskustvo svakako je novitet u Srbiji i u industriji hrane, i zato možemo da kažemo samo – napred Wolt, i drugi delovi Beograda te čekaju!

(Telegraf.rs/PR)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA