≫ 

Najvažnija WhatsApp funkcija ne radi ako imate iPhone

Ponekada je bolje imati Android telefon

  • 0
WhatsApp Foto: Pixabay.com

WhatsApp ima posebnu funkciju pod nazivom Delete for everyone i koja je dizajnirana da vam dozvoli da obrišete tekstove i fajlove koje ste greškom poslali.

Međutim, ispostavilo se da ona ne radi baš kako treba i da na kraju ipak mogu da ostanu tragovi vaših poruka usled razlika u radu na iPhone i Android telefonima.

Istraživač Šiteš Sačan primetio je da čak i nakon njihovog brisanja, media fajlovi koji su poslati u grupne WhatsApp četova na iPhoneu ostaju na uređajima.

Da razjasnimo, iako obrisane poruke koje imaju media fajlove nisu vidljivi u WhatsAppu, oni su dostupni svim iPhone korisnicima koji su aktivirali Save to Camera Roll opciju.

WhatsApp Foto: PIxabay.com

Poređenja radi, ova funkcija na Androidu radi potpuno drugačije. Jednom kada korisnik obriše fajlove, oni se brišu i iz galerije telefona.

Iz WhatsAppa su svim iPhone korisnicima poručili da je ova funkcija tu kako bi brisala poruke i da nema garancija da će media fajlovi unutar nje takođe nestati jer se sve vrti samo oko (ne)postojanja te poruke unutar aplikacije.

Drugim rečima, za kompaniju je važno da poruka više nije vidljiva, bez obzira što njen sadržaj jeste.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA