≫ 

WhatsApp prestaje da radi na starijim telefonima, najnovija verzija donosi tri velike promene

Podsetnici, pozivi na čekanju i dodatno upravljanje grupnim razgovorima su najvažnije promene nove verzije koju je kompanija čiji je vlasnik Facebook objavila prošle nedelje

  • 3

Platforma za komunikaciju WhatsApp svojim korisnicima, kojih ima oko milijardu i po širom sveta, poslednjim ažuriranjem nudi tri nove promene.

Podsetnici, pozivi na čekanju i dodatno upravljanje grupnim razgovorima su najvažnije promene nove verzije koju je kompanija čiji je vlasnik Facebook objavila prošle nedelje, javio je škotski list Daily Record.

U skladu sa sporazumom o partnerstvu sa popularnom aplikacijom Any.do postignutom prošle nedelje, WhatsApp sad nudi mogućnost korisnicima da kreiraju i primaju podsetnike.

Da bi koristili ovu funkciju, korisnici moraju da imaju nalog na obe platforme i da ih povežu. Tada mogu da postavljaju podsetnike pisanjem na šta ih treba podsetiti i da definišu vremensko razdoblje.

WhatsApp

Foto: Pixabay.com

Zahvaljujući poslednjem ažuriranju korisnici će biti u mogućnosti da dobiju obaveštenje o pozivu dok su razgovarali sa nekim drugim. Prethodno, aplikacija nije obaveštavala korisnike o drugom pozivu. Sad korisnici mogu prihvatiti ili odbaciti novi poziv koji primaju tokom drugog razgovora.

Korisnici WhatsAppa sada mogu da kontrolišu ko će ih dodati u grupne razgovore i izbeći da budu dodati u neželjene grupe.

Takođe, mogu da izaberu između opcija "svi, moji kontakti, moji kontakti osim…", u skladu s podešavanjima privatnosti. Ostali će moći jedino da pošalju pozivnice za grupu, koju korisnik može da prihvati ili odbaci.

Osim toga, aplikacija za komuniciranje nakon poslednjeg dana ove godine neće raditi na starijim modelima pametnih telefona.

(Telegraf.rs/N1)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    17. decembar 2019 | 09:24

    Bas sam se potresao!

  • Sava

    17. decembar 2019 | 11:47

    Imam sndroid telefon samsung 3. Da lu ja spadam u grupu ta i salhe koriscenhe Wats apaa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA