• 0

Dialog doo nam je objasnio šta je HP DaaS i zašto je važan

Kupovne navike se vremenom menjaju, pojavljuju se novi trendovi u načinu na koji ljudi lakše, radije plaćaju za proizvode

Proizvod-kao-a-service - umesto da kupuju CD-ove i stvaraju fizičke kolekcije, potrošači se sve više naginju uslugama streaminga muzike poput Spotify® ili Pandora®. Isti obrazac se javlja i sa uslugama streaminga filmova - aplikacija Rideshare, SW za obradu  videa. HP DaaS označava Device-as-a-Service. To znači da će umesto kupovine uređaja za kancelariju (desktop PC, notebook  ili tablet) koji sami administrirate, HP DaaS servis omogućiti nabavku, podršku i upravljanje svim IT uređajima za vas.

Uz HP DaaS dobijate više od tehnologije, dobijate i tim koji će njome upravljati. Uz slojevite i fleksibilne planove za izbor, možete odabrati upravo one usluge koje imaju najviše smisla za vaše poslovanje i kompaniju. Krenite sa izborom nekog uređaja iz široke HP ponude, koji se sada nude kao usluga, umesto proizvoda koji se mogu samo i jedino kupiti.

Osim iznajmljivanja uređaja, HP Device-as-a-Service akumulira i sofisticirane analitičke podatke kako bi nadzirao funkcionalnost i produktivnost rada svakog uređaja. Sa HP-ovim TechPulse alatima probleme možete preduprediti i pre samog nastanka. Uz HP DaaS, detaljni analitički izvještaji za svaki uređaj pomažu da se problemi uoče i pre nego što se izgubi dragoceno vreme u otklanjanju kvarova. Rešavanje problema “remotely“ (udaljena pomoć), sigurnosna ažuriranja na svim uređajima i implementacija aplikacija doprinose većoj produktivnosti u poslu.

HP DaaS može značajno smanjiti i ukupne IT troškove. “Outsource your help desk“ - iznajmite opremu za uniformne poslove radnika i/ili jednostavno se rešite glavobolje kada imate više dobavljača; bez obzira na razlog - HP DaaS čini IT odelenje produktivnijim. HP DaaS nudi celovito rješenje koje kombinuje hardver, analitiku, podršku i upravljanje uređajima, a sve u jednom jednostavnom servisu. Veći obim podrške HP-ovih stručnjaka  garantuje da će vaša tehnologija koristiti najsavremenije usluge za optimizaciju poslovanja vašeg preduzeća.

Koristite nekoliko različitih operativnih sistema u firmi? Nije problem, moguće je upravljanje i sa više različitih operativnih sistema istovremeno, tako da radnike možete zadovoljiti tehnologijom koja je najbolja za njihov posao.

Povećanje broja udaljenih radnika (rad od kuće), cyber kriminal, poboljšane karakteristike i mogućnosti telefona, mobilnih mreža i prenosnih računara otvaraju prostor za ulaganje u HP DaaS. Ovako centralizovano rešenje nudi sve što vam je potrebno za efikasno upravljanje flotom IT uređaja, različite složenosti i pouzdanosti. Na primer, razmislite o zdravstvu. Osetljivi podataci na desetinama, ako ne i stotinama uređaja, sa samo jednim servisom za podršku, popravku, sigurnost i nadogradnju uređaja, biće zaštićeni i sigurni (privatnost pacijenata), a složeni sistemi objedinjeni i konsolidovani.

HP program Device-as-a-Service je IT rešenje budućnosti. Idite na posao bezbrižno, zaboravite na IT management, i pripremite se za veću efikasnost i produktivnost.

HP Partner Dialog doo Beograd - www.dialog.rs

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima