• 0

Dialog doo nam je objasnio šta je HP DaaS i zašto je važan

Kupovne navike se vremenom menjaju, pojavljuju se novi trendovi u načinu na koji ljudi lakše, radije plaćaju za proizvode

  • 0

Proizvod-kao-a-service - umesto da kupuju CD-ove i stvaraju fizičke kolekcije, potrošači se sve više naginju uslugama streaminga muzike poput Spotify® ili Pandora®. Isti obrazac se javlja i sa uslugama streaminga filmova - aplikacija Rideshare, SW za obradu  videa. HP DaaS označava Device-as-a-Service. To znači da će umesto kupovine uređaja za kancelariju (desktop PC, notebook  ili tablet) koji sami administrirate, HP DaaS servis omogućiti nabavku, podršku i upravljanje svim IT uređajima za vas.

Uz HP DaaS dobijate više od tehnologije, dobijate i tim koji će njome upravljati. Uz slojevite i fleksibilne planove za izbor, možete odabrati upravo one usluge koje imaju najviše smisla za vaše poslovanje i kompaniju. Krenite sa izborom nekog uređaja iz široke HP ponude, koji se sada nude kao usluga, umesto proizvoda koji se mogu samo i jedino kupiti.

Osim iznajmljivanja uređaja, HP Device-as-a-Service akumulira i sofisticirane analitičke podatke kako bi nadzirao funkcionalnost i produktivnost rada svakog uređaja. Sa HP-ovim TechPulse alatima probleme možete preduprediti i pre samog nastanka. Uz HP DaaS, detaljni analitički izvještaji za svaki uređaj pomažu da se problemi uoče i pre nego što se izgubi dragoceno vreme u otklanjanju kvarova. Rešavanje problema “remotely“ (udaljena pomoć), sigurnosna ažuriranja na svim uređajima i implementacija aplikacija doprinose većoj produktivnosti u poslu.

HP DaaS može značajno smanjiti i ukupne IT troškove. “Outsource your help desk“ - iznajmite opremu za uniformne poslove radnika i/ili jednostavno se rešite glavobolje kada imate više dobavljača; bez obzira na razlog - HP DaaS čini IT odelenje produktivnijim. HP DaaS nudi celovito rješenje koje kombinuje hardver, analitiku, podršku i upravljanje uređajima, a sve u jednom jednostavnom servisu. Veći obim podrške HP-ovih stručnjaka  garantuje da će vaša tehnologija koristiti najsavremenije usluge za optimizaciju poslovanja vašeg preduzeća.

Koristite nekoliko različitih operativnih sistema u firmi? Nije problem, moguće je upravljanje i sa više različitih operativnih sistema istovremeno, tako da radnike možete zadovoljiti tehnologijom koja je najbolja za njihov posao.

Povećanje broja udaljenih radnika (rad od kuće), cyber kriminal, poboljšane karakteristike i mogućnosti telefona, mobilnih mreža i prenosnih računara otvaraju prostor za ulaganje u HP DaaS. Ovako centralizovano rešenje nudi sve što vam je potrebno za efikasno upravljanje flotom IT uređaja, različite složenosti i pouzdanosti. Na primer, razmislite o zdravstvu. Osetljivi podataci na desetinama, ako ne i stotinama uređaja, sa samo jednim servisom za podršku, popravku, sigurnost i nadogradnju uređaja, biće zaštićeni i sigurni (privatnost pacijenata), a složeni sistemi objedinjeni i konsolidovani.

HP program Device-as-a-Service je IT rešenje budućnosti. Idite na posao bezbrižno, zaboravite na IT management, i pripremite se za veću efikasnost i produktivnost.

HP Partner Dialog doo Beograd - www.dialog.rs

(Telegraf.rs/PR)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima