• 2

Ne "paranoišite" zbog Nove godine, neke informacije sa Facebooka mogu i da se sakriju

Ne morate da brinete - metoda je veoma jednostavna...

  • 2

Upravo nam je stigla nova 2020. godina, sa kojom svako od nas postaje stariji. I dok neki za to uopšte ne mare, drugi će se potruditi da to na svaki način sakriju, kako u stvarnom tako i u digitalnom svetu.

U eri u kojoj vas doslovno svaki uređaj, koji nosite sa sobom ili na sebi, na neki način špijunira, paranoja na društvenim mrežama opravdana je u mnogim slučajevima.

Upravo zato mnogi će poželeti da sakriju datum svog rođendan na Facebooku, koji su prilikom registracije ostavili.

Bilo da koristite računar ili pametni telefon i da želite da sakrijete tačan datum svog rođendana od neželjenih posmatrača na Facebooku, ne morate da brinete - metoda je veoma jednostavna.

Fejsbuk, Facebook, Logo

Foto: Tanjug/AP / 12 stvari koje ćete odmah poželeti da obrišete sa svog Fejsbuk profila

Prvo, kada se ulogujete na Facebook, idite na stranu svog profila i kliknite na ikonicu olovke, koja se nalazi sa desne strane vašeg imena.

Nakon toga, u meniju sa leve strane izaberite "Kontakt i osnovne informacije" (Contact and Basic info).

U redu u kome se nalazi datum, kada postavite kursor iznad datum ili godine, sa desne strane će se pojaviti opcija "Uredi" (Edit).

Kliknite na nju i moći ćete delimično ili u potpunosti da sakrijete ili obrišete dodatne informacije, odnosno da omogućite da budu vidljive samo vama.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • AcaFaca

    Ne koristim vise fejs,kako napravim nalog i posaljem tek pocetnih nekih 10 do 20 zahteva za prijateljstvo odma mi obrisu profil i tako u krug digo sam ruke od FB

  • filip paunovic

    kod mene moze sve sarki

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima