• 0

Mislili ste da ste trajno izbrisali poruke sa WhatsApp-a? E pa niste, a ovo je način da ih vratite!

Poruke se mogu ukloniti iz pojedinačnih i grupnih razgovora, a kada uklonite poruku, stiže vam obaveštenje...

  • 0

Vaše poruke sa WhatsApp-a se ne brišu trajno jer izbrisane poruke možete pronaći ponovo, bilo da koristite Iphone ili Android. Zapravo, postoji više iznenađujuće jednostavnih načina da ih pronađete ponovo.

Poruke se mogu ukloniti iz pojedinačnih i grupnih razgovora, a ta opcija je dostupna na svim Android, iOS i Windows telefonima. Kada uklonite poruku, stiže vam obaveštenje koje kaže "Ova poruka je izbrisana".

Međutim, poruke ostaju sačuvane na vašem telefonu i možete ih otkriti pomoću WhatsApp rezervne kopije. Sistem stvara rezervne kopije svih vaših poruka svako jutro u 2h, mada učestalost čuvanja poruka može da se promeni i bude na nedeljnom ili mesečnom nivou.

Da biste pročitali izbrisanu poruku, deinstalirajte WhatsApp, a zatim ga ponovo instalirajte. Nakon što se opet prijavite, moći ćete da vratite sve razgovore i rezervne kopije. Samo odaberite opciju za oporavak i biće vam vraćeni svi razgovori, uključujući i izbrisane poruke koje će biti prikazane kao da nikada nisu ni brisane, piše The Sun.

Čak i bez upotrebe rezervne kopije, brojne aplikacije nude opciju za otkrivanje izbrisanih poruka sa WhatsApp-a. Aplikacije poput "Dnevnik istorije obaveštenja" (Notification History Log) i "Dnevnik obaveštenja" (Notification Log) prikazuju vam sva obaveštenja sačuvana u registru vašeg telefona, uključujući i razgovore sa WhatsApp-a.

Ponovnim pokretanjem telefona, takođe možete resetovati registar obaveštenja, brišući svaku šansu za povratak izbrisanih poruka.

(B.K.)

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima