≫ 

Pao WhatsApp: Korisnici širom sveta ne mogu da šalju ništa osim tekstualnih poruka

Korisnici ove aplikacije problem su počeli da prijavljuju u nedelju posle podne, a čini se da je slanje i primanje tekstualnih poruka u redu

  • 1
WhatsApp, aplikacija,aplikacije Foto: Pixabay.com

Na popularnoj aplikaciji za razmenu poruka WhatsApp, korisnici širom sveta prijavili su probleme kada je reč o slanju i primanju fotografija, video zapisa i glasovnih poruka.

Korisnici ove aplikacije problem su počeli da prijavljuju u nedelju posle podne, a čini se da je slanje i primanje tekstualnih poruka u redu.

Nadležni za ovu aplikaciju još uvek se nisu oglašavali, ali aplikacija "Down Detector" pokazuje da su se problemi javili u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Velikoj Britaniji.

Prijavljivanje problema javilo se i u Španiji, Italiji i Danskoj, a mnogi korisnici ove aplikacije na njen rad požalilo se na društvenim mrežama.

- Na WhatsApp-u nije moguće poslati fotografije, glasovne poruke i videe - navodi jedan od korisnika na društvenoj mreži Tviter.

- WhatsApp sada ne radi...ne mogu da pošaljem ni jedan dokument... - navodi drugi korisnik Tvitera.

Kada je reč o korisnicima ove aplikacije u Srbiji, kod nekih korisnika je detektovan problem, dok kod drugih aplikacija sasvim normalno radi. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    19. januar 2020 | 16:32

    Baš me zabole za Veliku Britaniju i Ujedinjene Arapske Emirate.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA