≫ 

Viber ima novu opciju koju može da koristi 20 korisnika odjednom

Viber grupe nude brzu vezu uz nisko opterećenje prenosa podataka, što korisnicima omogućava nesmetanu komunikaciju do 20 osoba istovremeno

  • 0
Viber, Vajber

Foto: Shutterstock

Kompanija Rakuten Viber zvanično je predstavila novu opciju svoje popularne istoimene aplikacije - grupne video pozive za do 20 osoba, bez vremenskog ograničenja. Nova opcija je dostupna svim korisnicima Viber aplikacije.

Budući da Viber grupe nude brzu vezu uz nisko opterećenje prenosa podataka, to korisnicima omogućava nesmetanu komunikaciju do 20 osoba istovremeno.

A da bi zaštitila podatke svojih korisnika, aplikacija brani pristup informacijama iz korisničkih poziva i brine da se sva komunikacija odvija u sigurnom okruženju sa naglaskom na privatnost.

Da bi korisnik mogao da ostvari grupni video poziv, potrebno je da klikne na novi "Video" taster koji je dodat na vrh ekrana ili jednostavno dodajte više učesnika u već postojeći video poziv.

Pokretanjem grupnog video poziva korisnik može svoj video da prikaže svim učesnicima. Svaki učesnik u grupnom pozivu može bilo koju drugu osobu da "prikači" na svoj ekran.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA