≫ 

Ovih 5 novih opcija uskoro stižu na WhatsApp

WhatsApp je sada zvanično potvrdio sve glasine koje su se pojavile o novim opcijama...

  • 0
WhatsApp

Foto: Pixabay.com

Već neko vreme se priča o tome da WhatsApp radi na nekoliko potpuno novih opcija, kao što je mogućnost dodavanja novih kontakata putem QR koda. Taj i druge novitete ova kompanija je sada i zvanično najavila.

QR kod opcija svakom korisniku dodeljuje njegov jedinstveni kod, koji drugi mogu da skeniraju svojim uređajem kako bi tu osobu dodali među svoje kontakte. A zbog onih koji su zabrinuti za svoju privatnost (ukoliko se njihov kod naše na internetu), postoji i opcija resetovanja sopstvenog koda.

Druga velika novina je uvođenje animiranih stikera, za koje iz WhatsApp-a kažu da su "mnogo ekspresivniji od statičnih stikera".

WhatsApp se, takođe, fokusirao i na unapređenja za video pozive, pa korisnici sada imaju mogućnost da, u okviru grupnih video poziva, samo pritiskom na sličicu jednog od sagovornika uvećaju prikaz njegovog videa.

Takođe, korisnici su dobili novu prečicu za grupne pozive do 8 osoba, koji se sada mogu započeti samo jednim klikom na nju, prenosi Android Authority.

Osim ovih noviteta namenjenih korisnicima mobilnih uređaja, jedan novitet stižu i za desktop izdanje WhatsApp-a. Ova verzija popularnog mesindžera dobila je tamni način rada, odnosno dark mod.

Ukoliko ste među onima koji WhatsApp koriste na računaru, a još uvek ne možete da aktivirate ovu opciju, iz WhatsApp-a poručuju da će ona potstepeno postajati dostupna tokom narednih nedelja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA