• 0

Ovih 5 novih opcija uskoro stižu na WhatsApp

WhatsApp je sada zvanično potvrdio sve glasine koje su se pojavile o novim opcijama...

  • 0

Već neko vreme se priča o tome da WhatsApp radi na nekoliko potpuno novih opcija, kao što je mogućnost dodavanja novih kontakata putem QR koda. Taj i druge novitete ova kompanija je sada i zvanično najavila.

QR kod opcija svakom korisniku dodeljuje njegov jedinstveni kod, koji drugi mogu da skeniraju svojim uređajem kako bi tu osobu dodali među svoje kontakte. A zbog onih koji su zabrinuti za svoju privatnost (ukoliko se njihov kod naše na internetu), postoji i opcija resetovanja sopstvenog koda.

Druga velika novina je uvođenje animiranih stikera, za koje iz WhatsApp-a kažu da su "mnogo ekspresivniji od statičnih stikera".

WhatsApp se, takođe, fokusirao i na unapređenja za video pozive, pa korisnici sada imaju mogućnost da, u okviru grupnih video poziva, samo pritiskom na sličicu jednog od sagovornika uvećaju prikaz njegovog videa.

Takođe, korisnici su dobili novu prečicu za grupne pozive do 8 osoba, koji se sada mogu započeti samo jednim klikom na nju, prenosi Android Authority.

Osim ovih noviteta namenjenih korisnicima mobilnih uređaja, jedan novitet stižu i za desktop izdanje WhatsApp-a. Ova verzija popularnog mesindžera dobila je tamni način rada, odnosno dark mod.

Ukoliko ste među onima koji WhatsApp koriste na računaru, a još uvek ne možete da aktivirate ovu opciju, iz WhatsApp-a poručuju da će ona potstepeno postajati dostupna tokom narednih nedelja.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima