≫ 

Šta drugi (ne) vide kada ih blokirate na WhatsApp-u?

Gotovo svako ko je nekoga nekada blokirao zapitao se šta se događa kada odlučite nekoga da blokirate ili on da blokira vas...

  • 0
WhatsApp Foto: Pixabay.com

WhatsApp je izuzetno popularna čet aplikacija, koju mnogi ljudi koriste kao glavni način digitalne komunikacije.

Iako može biti veoma korisna i praktična za grupnu i pojedinačnu komunikaciju sa prijateljima, neke nepoželjne razgovore bi ponekada trebalo privesti kraju.

Zato postoji opcija za blokiranje prijatelja, koja može da vas spasi od poziva ili tekstualnih poruka koje stižu sa nepoznatih ili nepoželjnih brojeva.

Blokiranje je veoma jednostavno, ali se gotovo svako ko je nekoga nekada blokirao zapitao se šta se događa onda kada odlučite nekoga da blokirate ili on da blokira vas.

Za početak, u prozoru za ćaskanje nećete moći da vidite kada su zadnji put bili aktivni. Ako nekoga blokirate, prestaćete od njega da primate poruke. Čak i ako odluče da vam ih pošalju, nikada se neće pojaviti na vašem telefonu, navodi Business Insider.

Dalje, vaše informacije (status, promena profilne fotografije, oznaka "last seen" / "poslednji put viđen") neće biti vidljive onome koga ste blokirali.

Blokiranje nekoga na WhatsAppu će možda prekinuti direktni kontakt sa tom osobom, ali je neće izbrisati iz vašeg imenika. Ako to želite, kontakt ćete morati ručno da izbrišete iz imenika svog telefona.

Inače, blokadu nekog kontakta na WhatsApp-u takođe možete da deaktivirate, što znači da ako vam treba mala pauza, i dalje ćete moći sa tom osobom da komunicirate kada odlučite da okončate blokadu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA