• 0

Ova dva jednostavna WhatsApp trika rešavaju problem zbog koga neke poruke ni ne želite da otvorite

Dobili ste poruku koju želite da pročitate, a ne želite da pošiljalac vidi da ste je pročitali...

  • 0

Kada su popularne aplikacije za dopisivnaje u pitnaju, gotovo da nema nekoga ko ih koristi da na nije bar jednom poželeo da pročita dobijenu poruku, a da o tome ne ostavi nikakav trag ili da isključi sve potvrde o pročitanim porukama.

Ovom "problematikom", kada je WhatsApp u pitanju, pozabavio se sajt Business Insider, koji nam donosi dva jednostavna saveta kako to da uradite.

"Avionsko" rešenje

Dobili ste poruku koju želite da pročitate, a ne želite da pošiljalac vidi da ste je pročitali? Rešenje je prilično jednostavno!

Pre nego što otvorite primljenu poruku da biste je pročitali, na svom telefonu aktivirajte "avionski", tj. Airplane, mod. Kada, potom, pročitate poruku, ona će u aplikaciji ostati "nepročitana", čak i pošto ponovo deaktivirate "Airplane mode".

Rešenje u aplikaciji

Ukoliko, iz nekog razloga, ne želite da koristite Airplane Mode, rešenje se krije u samoj aplikaciji.

U podašavanjima WhatsApp-a odaberite meni Accounts, a u njemu opciju Privacy. U njoj nađite Read Receipts i jednostavnim klikom isključite ovu opciju.

Ono što ovde treba da imate na umu jeste da je ova vaša "akcija" dvosmerna, odnosno da kada isključite slanje potvrde o pročitanim porukama, ni vi nećete moći da vidite da li se primljene poruke pročitali oni kojima ste ih vi slali.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima