≫ 

Sada na WhatsAppu možete zauvek da "ućutkate" onoga ko vam stalno dosađuje

Korisnici su i do sada mogli da koriste opciju Mute, s tim što je ona bila oročena na 8 sati, jednu nedelju ili jednu godinu

  • 0
WhatsApp, Vocap Foto: Pixabay

Najpopularnija čet aplikacija na svetu u poslednje vreme se sve više trudi da unapređuje svoje funkcije i uvodi nove opcije. Tako je sada dobila novu opciju, koju su korisnici dugo čekali.

Tako će i na WhatsAppu konačno moći da se "utišaju" poruke, odnosno kontakti koji vas nerviraju čestim porukama.

Korisnici su i do sada mogli da koriste opciju Mute, s tim što je ona bila oročena na 8 sati, jednu nedelju ili jednu godinu. Nakon što bi to vreme isteklo, WhatsApp bi automatski kontaktu omogućio da ponovno piše u pojedinačnom četu ili u grupi, što se mnogima baš i nije dopadalo.

WhatsApp Printscreen: WhatsApp

Sada je, međutim, moguće prepisku "ućutkati zauvek", odnosno određenom kontaktu trajno onemogućiti dalje slanje poruka. Naravno, uvek imate mogućnost da "ućutkanom" kontaktu ponovo dozvolite komunikaciju.

Nova Mute opcija se aktivira tako što otvorite čet ili grupu u kojoj se onaj koga želite da blokirate nalazi, kliknete na vrhu desno na njegovo ime, a zatim odaberete: Mute notifications > Always.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA