Google i Office dobijaju konkurenciju: Najpopularnija aplikacija 2020. uvodi nove servise

Kompanija Zoom ne želi da zanemari ogroman broj korisnika koje je stekla ove godine, pa je zato rešena da im ponudi nešto novo...

  • 1
Zoom, Zum, aplikacija Foto: Shutterstock

Sa više od pola milijarde preuzimanja Zoom je apsolutni softverski šampion ove 2020. godine.

Globalna zdravstvena kriza će sasvim sigurno obeležiti i narednu godinu, ali je jasno je da će se svet u jednom trenutku vratiti u kakvu-takvu normalu.

Zato kompanija Zoom Video Communications ne želi da zanemari ogroman broj korisnika koje je stekla ove godine, preneo je portal The Information reči izvršnog direktora te komapnije Erika Juana.

Za to bi trebalo da se pobrinu brojne nove aplikacije koje razvojni tim Zooma planira da ponudi korisnicima, u želji da stvori sopstveni eko sistem po ugledu na Google G Suite ili Microsoft Office365.

U planu su, za početak, Zoom imejl i kalendar, kao i napredniji mesindžer, čije puštanje je predviđeno za prvi kvartal naredne godine, prenosi SK.

I pored toga, postojeća integracija programa poput Slack-a i Outlook-a će biti nastavljena, pošto je malo verovatno da će se korporativni klijenti momentalno (ili ikada), sa postojećih, prebaciti na nove Zoom servise.

Video: Ova aplikacija prevodi sve što vaša mačka mjaukne u ljudski glas

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majkl Džondar

    25. decembar 2020 | 11:12

    Postojao je Skype, za koji znaju svi i većina ga ima, ima istu tu funkciju kao Zoom i mnogo šire. Na koju foru je ovo postalo toliko popularno, pojma nemam. Ali eto, samo odjednom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA