≫ 

Viber "pao" na sat vremena: Kad se povratio, pojedini korisnici ostali su bez podataka

Kompanija se oglasila na Tviteru

  • 22
Viber Foto: Viber

Viber aplikacija večeras nije bila dostupna oko sat vremena na teritoriji Balkana i još nekoliko evropskih zemalja, ali kada je proradila, uočen je problem. 

Kompanija Viber se je saopštila na Tviteru da je problem rešen, ali da su podaci sačuvani samo korisnicima koji su ih čuvali i na Cloud nalogu!

- Hvala na strpljenju. Problem je rešen i možete da se ponovo prijavite na vaš nalog! Ukoliko ste izbrisali/reinstalirali Viber i ako su vaši podaci sačuvani na Cloud nalogu, vaš razgovori će biti povraćeni! - - istakli su iz te kompanije!

Problem nisu imali svi korisnici, ali je Viber bio nedostupan brojnim korisnicima u Srbiji, Grčkoj, Ukrajini, Bugarskoj... Pojedinim korisnicima radi desktop verzija.

Onima koji ne uspevaju da joj pristupe aplikacija traži da se ponovo registruju ali onda ne šalje kod za potvrdu registracije.

Tada se kompanija oglasila na Tviteru i saopštila da nikako ne pokušavate da izbrišete i ponovo instalirate Viber!

"Zbog tehničkih problema, pojedini korisnici su izgubili pristup Viber nalogu. Nemojte da izbrišete Viber i nemojte da ga reinstalirate, pošto tako nećete rešiti ovaj problem! Viber će veoma uskoro ponovo biti dostupan" - istakli su iz te kompanije!

Video: Direktor Vibera: Obezbedite kvalitet i klijenti će sami doći

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    13. februar 2021 | 21:50

    Meni nije pao ,Bogu hvala,

  • Mikica

    13. februar 2021 | 21:39

    Ja ga opet instalirao i ostao bez svih caskamja. Nisam video vest

  • Ezra

    13. februar 2021 | 21:42

    Danima mi stizu poruke, viber blokiran, viber ne radi vibwr ovo viber ono, a dva put dnevno mi izlazi poruka da jemoj twlefon izabran i dasam osvonio grdne pare, obrisacu svei ostaviti samo poziv,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA