≫ 

WhatsApp ne odustaje: Ako vas ovoga puta ne ubede, moraćete da batalite aplikaciju

Kompanija u vlasništvu Facebooka će "u narednim nedeljama" objaviti više informacija o novim promenama, pre nego što od korisnika ponovo zatraži da se sa njima slože

  • 5
WhatsApp, Vocap Foto: Pixabay

WhatsApp namerava da ponovno predstavi ažuriranu politiku privatnosti, budući da je njeno prethodno ažuriranje "pokrenulo lavinu", odnosno masovnu reakciju protiv te čet aplikacije koju su potom brojni korisnici napustili.

Kompanija u vlasništvu Facebooka je saopštila da će o novoj politici privatnosti svoje korisnike obavestiti "u narednim nedeljama", kada će objaviti više informacija o novim promenama pre nego što od korisnika bude zatraženo da se slože sa novim uslovima.

- Tokom narednih nedelja korisnicima WhatsApp-a ćemo poslati poruku sa informacijama koju će ljudi moći da pročitaju sopstvenim tempom. Pružićemo više informacija kako bismo pokušali da rešimo probleme o kojima slušamo u poslednje vreme. Na kraju ćemo podsetiti korisnike da se upoznaju sa novim ažuriranjima pre nego što ih prihvate i nastave da koriste aplikaciju - saopštio je WhatsApp.

Predstojeća ažurirana politika privatnosti je ista ona koju je kompanija uvela u januaru, čija je primena nakon negativnih reakcija javnosti odložena, piše Engadget.

Korisnici će na kraju morati da pristanu na nove uslove do 15. maja, kada nova politika stupa na snagu, potvrdio je portparol WhatsApp-a. U suprotnom, neće više moći da koriste aplikaciju.

Video: Mobilni telefon koji nikako ne bi trebalo da zaobiđete: Cena izuzetno primamljiva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA