≫ 

WhatsApp - novim opcijama protiv "bežanije" korisnika

Korisnici će ubuduće moći da povežu do četiri različita uređaja sa jednim nalogom, a dobiće i nove opcije "nestajanja"

  • 1
WhatsApp, Vocap Foto: Pixabay

Posle višemesečne priče o novim pravilima privatnosti, koja je naišla na veoma loš prijem kod korisnika, WhatsApp se izgleda trudi celu stvar "ispegla" i spreči dalji odliv korisnika. U tom smeru idu i poslednje najave o novim funkcija koje vode računa o privatnosti korisnika.

Tako će oni uskoro dobiti mogućnost podešavanja poruka koje nestaju kao podrazumevanih za nove konverzacije. Aktiviranjem funkcije - "prikaži jednom", primaoci će moći samo jednom da vide fotografije i video klipove koji su im poslati, pre nego što oni nestanu.

Osim toga, korisnici će od sada moći da povežu do četiri različita uređaja sa jednim nalogom, a da pritom aktivna internet veza na glavnom uređaju nije neophodna. Sve poruke će i dalje biti šifrovane, istakao je izvršni direktor Facebooka, u čijem je WhatsApp vlasništvu, Mark Zakerberg, prenosi Engadget.

Neki stručnjaci smatraju da novi dodaci neće pomoći WhatsApp-u da prevaziđe prepreke koje deo korisnika ima sa najnovijom politikom privatnosti kompanije.

Ipak, nove mogućnosti bi mogle da učine WhatsApp konkurentnijim drugim aplikacijama za razmenu poruka, na koje se poslednjih meseci korisnici masovno "sele", budući da one već podržavaju opciju povezivanja više uređaja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kasno Marko

    4. jun 2021 | 10:13

    Ovaj wacap je kao Apple, prekasno ubacuje opcije koje već odavno imaju gomila, drugih aplikacija....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA