≫ 

Vaš Facebook ima skriveni inboks za koji verovatno do sada niste znali

Inboks Facebook Messengera odmah vam se ukaže pred očima, čim aktivirate aplikaciju. Ovaj drugi, međutim, nije tako lako naći...

  • 3
Facebook Messenger, Fejsbuk Mesindžer Foto: Unsplash

Svaki Facebook nalog, pa i vaš, ima još jedan skriveni inboks koji do sada, verovatno, niste ni videli, niti ste uopšte znali da postoji. I možda je baš sada, dok ovo čitate, pun nepročitanih poruka, koje niste videli.

Inboks Facebook Messengera odmah vam se ukaže pred očima, čim aktivirate aplikaciju. Ovaj drugi, međutim, nije tako lako naći. On je kreiran da bi u njega stizale poruke od onih sa kojima niste prijatelj na Facebooku, zbog čega su poruke u njemu označene kao "Message requests" (poruke zahtevi).

Te poruke se ne pojavljuju u "redovnom" inboksu, a Messenger vas ne obaveštava da su one uopšte i stigle, pošto vam za njih ne šalje notifikacije. One se sakupljaju u "Message requests" folderu.

iPhone, telefon, aplikacije, Facebook, Messenger Foto: Tanjug/AP

Da biste ih našli, nakon što aktivirate aplikaciju, morate prvo da izaberete ikonicu vašom profilnom slikom u gornjem levom uglu.

Skrolujte nadole dok ne dođete do opcije "Message requests". Tapnite prstom na nju i videćete svoje nepročitane poruke u "Message requests" folderu.

Ukoliko ne poznajete osobu od koje vam je stigla poruka, Facebook će vam prokazati nekoliko osnovnih informacija o njoj. Ono što je većini važno da znaju je da pošiljalac neće moći da vidi da li ste vi pročitali njegovu poruku, sve dok mu na nju ne odgovorite.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komsinica Cica

    18. avgust 2021 | 11:54

    Odavno za to znam, kao verujem i mnogi.

  • Nenad

    18. avgust 2021 | 14:04

    Meni to umalo glave ne dodje

  • Maya

    18. avgust 2021 | 17:12

    Ma tamo samo bezbroj poruka od raznih manijaka i njihovi polni organi 🤦🏼‍♀️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA