Snapchat će vam omogućiti da menjate korisničko ime kasnije ovog meseca

Imajte na umu da korisničko ime možete da promenite samo jednom godišnje, a Snap dodaje da nećete moći da izaberete korisničko ime koje ste koristili u prošlosti.

  • 0
snapchat-  aplikacija, mobilni telefon, aplikacije Foto: Pixabay

Snapchat će omogućiti korisnicima da promene svoje korisnička imena nakon globalnog ažuriranja aplikacije, kasnije ovog meseca, saopštila je juče kompanija.

To znači da ćete sada konačno moći da promenite svoje korisničko ime, bez potrebe da kreirate potpuno novi nalog. Snapchat kaže da će nova funkcija biti dostupna za iOS i Android, a da će biti lansirana 23. februara.

Nakon što funkcija postane dostupna, moći ćete u podešavanjima da izaberete opciju “Promeni korsiničko ime”. Snap kaže da promena korisničkog imena neće imati uticaja na vaše kontakte, Snap kod, Snap Score ili bilo šta drugo u sklopu aplikacije, javlja The Verge.

Imajte na umu da korisničko ime možete da promenite samo jednom godišnje, a Snap dodaje da nećete moći da izaberete korisničko ime koje ste koristili u prošlosti.

Dakle, ako ste se nadali da ćete obezbediti korisničko ime koje je već registrovano i neaktivno, ova promena tu neće pomoći. Osim toga, kada jednom promenite, čini se da je vaše staro korisničko ime zauvek nestalo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA