≫ 

Amerikanci konačno dobili "Edit" dugme na Twitteru: Šta je sa ostatkom sveta?

Dugme je dostupno samo za korinike Twitter Blue-a koji plaćaju pretplatu od 4,99 dolara mesečno

  • 0
tviter - meme Foto: Profimedia

Ova funkcija pruža korisnicima 30 minuta da unesu izmene u svoje tvitove. Istorija izmena je takođe dostupna. Tako da drugi korisnici bez obzira da li su pretplaćeni na Twitter Blue mogu da vide sve promene koje su napravljene.

Za sada, ova funkcija je deo Twitter-ove pretplatničke usluge koja se plaća mesečno 4,99 dolara. Twitter Blue takođe omogućava i druge specijalizovane funkcije. Kompanija još nije potvrdila da li će dugme za uređivanje ikada biti dostupno van Twitter Blue-a, iako je ova funkcija kategorisana kao deo "Twitter Blue Labs".

Gigant je ranije naveo da će neke "Labs" funkcije na kraju biti dostupne većem broju korisnika.

Twitter je prvi put objavio da radi na dugo traženom dugmetu za uređivanje još u aprilu, nakon ankete Ilona Maska. Kompanija je saopštila da je njen rad na dugmetu za uređivanje prethodio Maskovom angažovanju na Twitter-u, što se videlo u nedavno objavljenim Maskovim tekstualnim porukama.

Takođe, zanimljivo je da su Maskove poruke otkrile da on nije obožavatelj Twitter Blue-a, barem u njegovom originalnom obliku.

Funkcija je trenutno dostupna u Kanadi, Novom Zelandu i Australiji, a sada i Americi. Što se tiče Evrope, moraćemo još malo da sačekamo.

Video: Koje su ekonomske posledice želje Ilona Maska za slobodom govora: Sve o prodaji Tvitera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA