Instagram testira "Profile song": Možda ćete uskoro moći da dodate pesmu na svoj profil

Ljudi ovu funkciju već upoređuju sa legendarnom MySpace društvenom mrežom

  • 0
Instagram aplikacija telefon Foto: Pixabay

Da li je to povratak u prošlost ili budućnost društvenih mreža? Instagram testira novu funkciju koja bi korisnicima omogućila da dodaju pesmu na svoje profile.

Industrijski insajder Alesandro Paluci prvi je podelio vest na Twitteru, izazivajući odmah nostalgična poređenja sa MySpace-om. Međutim, ova funkcija je "interni prototip, i ne testira se spolja", rekla je portparolka kompanije Meta Kristin Pai u izjavi, prenosi CNET.

Paluci, koji je poznat po otkrivanju novih funkcija putem obrnutog inženjeringa, tvitovao je snimke ekrana o potencijalnoj funkciji i kako bi ona izgledala i radila.

Opcija za pesmu bi se pojavila pri dnu Instagram biografije. Koristeći pesmu Rika Astlija kao primer, Paluci je pokazao gde se ona prikazuje i ukazao da ne možete da puštate muziku sada, ali da se to može promeniti u budućnosti.

Još u ranim 2000-im, MySpace je čuveno dozvoljavao korisnicima da izaberu muzičku pozadinu za svoj profil. Iako Instagram nije predstavio ovu funkciju javnosti, platforma je dodala muziku za Instagram Stories 2018. Možete birati između hiljada pesama u svojoj biblioteci ili dodati neku iz spoljne aplikacije kao što je Spotify.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA