Konačno možete sebi da pošaljete poruku na WhatsApp-u, evo i kako

Konačno! WhatsApp funkcija koju smo dugo želeli

  • 0
WhatsApp, Vocap Foto: Pixabay

WhatsApp je počeo da uvodi novu funkciju koja vam omogućava da sami sebi šaljete poruke. Prema WaBetaInfo, nova mogućnost je sada dostupna na iOS-u sa verzijom 22.23.74 aplikacije. Na Androidu, funkcija je dostupna nekima sa verzijom 2.22.23.77, prenosi Android Authority.

Zašto biste želeli da pišete sami sebi poruke?

Pa, mnogi ljudi smatraju tu opciju korisnom da brzo zapišu ideju, podsetnik ili pošalju sebi link sa veba. Ova funkcija takođe može biti zgodna za deljenje fajlova sa sobom sa jedne platforme na drugu.

Na primer, možete da slikate neku sliku telefonom, a da je preuzmete na računaru pomoću PC verzije aplikacije za razmenu poruka.

Mnoge platforme za razmenu poruka već omogućavaju korisnicima ovu funkciju. To možete raditi na Slacku, u Messengeru, a Telegram vam omogućava da sačuvate poruke za kasnije ili da kreirate privatni kanal gde ćete moći sami sebi da šaljete poruke. Čini se da je WhatsApp uzeo u obzir šta rade njegovi konkurenti i dodao novu funkciju.

Pa kako možete sebi da pošaljete poruku na WhatsApp-u?

Jednostavno otvorite novo ćaskanje i kada izaberete kontakt za poruku, videćete svoj kontakt na vrhu liste. Pored toga, prilikom otvaranja ovog ćaskanja pojavljuje se drugačiji naslov četa — "Message yourself".

Sve poruke koje pošaljete sebi će biti vidljive na svim vašim povezanim uređajima. WhatsApp će takođe održavati end-to-end enkripciju na ovim četovima.

Ako trenutno ne možete da vidite funkciju, možda ćete morati da sačekate još nekoliko dana da WhatsApp završi uvođenje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA