≫ 

WhatsApp sprema nove funkcije: Moći ćete da blokirate kontakt iz samo jednog klika

Nove informacije sugerišu da WhatsApp trenutno radi na dve nove funkcije koje bi trebalo da poboljšaju celokupno korisničko iskustvo

  • 0
WhatsApp, Vocap Foto: Pixabay

Nema poricanja da je WhatsApp brzo postala jedna od najboljih aplikacija za razmenu poruku, a Meta, nastavlja dodatno da je usavršava. Predstavljamo vam neke najnovije funkcije koje kompanija planira da uvede.

Nove informacije sugerišu da WhatsApp trenutno radi na dve nove funkcije koje bi trebalo da poboljšaju celokupno korisničko iskustvo.

Opcija blokiranja 

Kako navodi wccftech uskoro ćemo moći da blokiramo kontakte na aplikaciji na mnogo brži način. Naime, do sada je to zahtevalo nekoliko koraka. Otvaranje aplikacije, zatim kontakata, kliktanje na meni sa tri tačkice, odabir  opcije "Više" i zatim blokiranje pomenutog kontakta.

Sa novom funkcijom sve to biste mogli da uradite u trenutku kada dobijete neželjenu poruku sa opcijom automatskog blokiranja.

Bolja kamera

Druga poboljšana funkcija tiče se kamere. Naime, sa novom verzijom, mogli bismo da imamo odvojene kartice za video i fotografije. To znači da možete da koristite zasebne kartice za snimanje video zapisa ili fotografija umesto da obavljate obe operacije sa iste kartice.

Takođe je vredno napomenuti da su obe ove karakteristike primećene u različitim beta verzijama.

Međutim i dalje je nejasno kada bi mogle da izađu i da li će uopšte.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA