≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Netflix snizio cene u Srbiji: Evo koliko će sada koštati paketi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Cene će biti dostupne postojećim korisnicima tokom sledećih nedelja od njihovog sledećeg ciklusa naplate

  • 4
Netflix kompanija logo Foto: Tanjug/AP

Netflix je juče ažurirao cene paketa Basic na iznos 4.99 evra (stara cena 7.99 evra), Standard na iznos 7.99 evra (stara cena 9.99 evra) i Premium na iznos 9.99 evra (stara cena 11.99 evra).

"Cilj je omogućiti pristup omiljenim TV serijama i filmovima po još pristupačnijoj ceni i ponuditi širok izbor kvalitetnih TV serija i filmova, pažljivo odabranih za korisnike. Dakle, bez obzira na raspoloženje ili ukus, korisnik uvek može da pronađe nešto za gledanje i uživanje", saopštili su iz Netflix-a, prenose IT Vesti.

Cene će biti dostupne postojećim korisnicima tokom sledećih nedelja od njihovog sledećeg ciklusa naplate. Postojeći korisnici biće obavešteni putem e-maila, a tačno vreme zavisiće od ciklusa naplate određenog korisnika. 

Za nove korisnike su ove cene već na snazi.

Netflix cene Printskrin: Netflix

Prema mnogima, gigant ovo radi kako bi smanjio odliv korisnika zbog najavljenih mera suzbijanja deljenja lozinki.

Netflix-ov predstojeći obračun sa svima onima koji dele lozinke uključuje planove da primora korisnike da se redovno povezuju preko Wi-Fi mreže domaćinstva gde je prijavljen nalog.

Striming gigant je na svojoj veb stranici otkrio više detalja o tome kako će kompanija konačno zauzeti oštriji stvar protiv prakse, koja je po mnogima, proslavila Netflix.

Iako će nalozi i dalje biti deljeni u okviru jednog doma, Netflix je predstavio nove mere kako bi osigurao da svaki uređaj ulogovan na tom nalogu bude povezan sa primarnom lokacijom vlasnika naloga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • coA

    14. februar 2023 | 17:21

    Najobicnija laz.Uplatio sam danas i isto je bilo kao zadnji put.Smanjili crnu paketa a povecali taksu.Platio sam 1159 din a to nije osam evra

  • Биљана

    23. maj 2023 | 05:18

    Molim vas kako mogu da se odjavim sa netflixa pokušavamo mesecima i nikako da prekinemo skidanje na mesečnom nivou.

  • Olivera Labus

    30. avgust 2023 | 09:35

    Postovani, Saznala sam od prijatelja da ste snizili cenu usluge. Kako me niste o tome obavestili, vec mi i dalje skidate sa racuna iznos od 9,99 evra, obavestavam vas da prelazim na Bazik paket od 4,99 evra. Molim vas da me obavestite da li prihvatate moj predlog, ili je potrebno da to uradim na drugi nacin. S postovanjem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA