≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Instagram ponovo pao, korisnici besni: "Aplikacija pada svakih pet radnih dana"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako se čini da platforma ponovo normalno radi, korisnici su brzo izrazili svoje nezadovoljstvo

  • 0
Logo Instagram Foto: Shutterstock

Instagram, jedna od najvećih društvenih mreža, ponovo je imala tehničke probleme, ostavljajući hiljade korisnika širom sveta bez pristupa ovoj platformi. Prema podacima koje je prikupio sajt Down Detector, koji prati rad različitih online servisa, problemi sa Instagramom počeli su rano jutros.

Oko 45% korisnika prijavilo je probleme sa pristupom veb sajtu Instagrama, dok su ostali korisnici doživeli poteškoće sa mobilnom aplikacijom i Feed-om. Kompanija još uvek nije objasnila šta je uzrokovalo tehnički kvar.

Iako se čini da platforma ponovo normalno radi, korisnici su brzo izrazili svoje nezadovoljstvo. Jedan korisnik je ironično napisao: "Instagram pada svakih pet radnih dana", ukazujući na učestalost problema sa ovom platformom.

Problemi sa pristupom Instagramu mogu biti posebno problematični za one koji koriste platformu za posao, uključujući influensere, marketinške agencije i male biznise. Ovaj pad može imati značajan uticaj na njihovu sposobnost da komuniciraju sa svojim pratiteljima i klijentima.

Ovaj incident je još jedan podsetnik na to koliko smo u današnje vreme zavisni od tehnologije i društvenih mreža, ali i na to koliko je važno da tehnološke kompanije, kao što je Instagram, održavaju stabilnost svojih platformi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA