≫ 

Najbrojnija ITHS generacija do sada: Održan prijem povodom početka nove školske godine (FOTO)

Za vreme svečanog prijema, učenici su bili u kabinetima sa svojim novim odeljenjskim starešinama

  • 1

Ove godine ITHS je upisao sedmu generaciju učenika. U petak, 1. septembra, odrćan je svečani prijem novih ITHS srednjoškolaca. U modernim i savremeno opremljenim kabinetima sedeće čak osam novih odeljenja što je najveći broj odeljenja ikada u najsavremenijoj IT školi u Srbiji.

Dodeljene diplome maturantima ITHS-a: Treća generacija uspešno je završila najsavremeniju srednju IT školu u Srbiji (FOTO) (VIDEO)

Roditelje učenika svečano su ugostili predstavnik Comtrade Srećko Miodragović, direktor prof. dr Bojan Ristić i najbliži stručni saradnici.

Nakon njihovih govora, roditelji su imali priliku da čuju i govor zamenice direktora Aleksandre Prokopijević, školskog psihologa Jelenu Brajović, pomoćnika direktora za stručne predmete Nikolu Dragovića i koordinatora sportskih aktivnosti Mariju Ivanov.

Foto: Edu TV

Svi veruju da je izbor obe škole najbolji mogući izbor jer je ITHS škola budućnosti. Moderni kabineti, savremen prostor, motivisani i kreativni nastavnici i stručni kadar čine ovu školu jednom od najperspektivnijih škola. Oblast informacionih tehnologija je oblast koja samo može da raste i nudi širok spektar mogućnosti.

Foto: Edu TV

Učenici Srednje škole za informacione tehnologije postaju mladi IT stručnjaci. Takođe, oni uče i da postanu mladi odgovorni ljudi koji imaju priliku da se kroz razne vananstavne aktivnosti druže i izgrade sebe.

Foto: Edu TV

Za vreme svečanog prijema, učenici su bili u kabinetima sa svojim novim odeljenjskim starešinama. Odeljenjske starešine obradovale su nove đake novim ITHS rančevima, sveskama, udžbenicima i školskom uniformom.

Foto: Edu TV

Oni nestrpljivo očekuju da otkriju šta ima sve ITHS pruža kao škola i veoma su uzbuđeni što će naredne četiri godine provesti u najtraženijoj IT školi.

Foto: Edu TV

Još fotografija sa prijema pogledajte na sledećoj strani:

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    2. septembar 2017 | 08:31

    Steta sto pre jedno 8 godina nije postojala ova skola, upisao bi ovo bez razmisljanja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA