≫ 

Comtrade i Telegraf poklanjaju vaučere za CODE obuku programiranja: Postanite IT specijalista i nađite odlično plaćen posao

CODE obuka je koncipirana tako da svi polaznici mogu da steknu neophodne IT veštine kako bi sutra mogli da pronađu odlično plaćen posao u ovoj struci

  • 0

Ako želite da postanete programer ili ste već završili neki od tehničkih fakulteta, a ne možete da pronađete posao, Comtrade i Telegraf imaju rešenje. Poklanjamo 15 vaučera od 50 evra za upisivanje CODE obuke programiranja najbržim čitaocima koji se u petak 22. septembra, od 12 do 13 časova jave na broj telefona 011/201-55-00.

Programeri, više nije dovoljno da završite fakultet: Evo šta vam je još potrebno kako biste našli ODLIČNO PLAĆEN posao!

CODE obuka je koncipirana tako da svi polaznici mogu da steknu neophodne IT veštine kako bi sutra mogli da pronađu odlično plaćen posao u ovoj struci. Obuka traje četiri meseca, odnosno 200 nastavnih časova koji će se održavati nekoliko puta nedeljno u poslepodnevnim časovima.

Foto: Pixabay.com

Za 4 meseca možete da imate super platu i posao: Završite CODE specijalizaciju u Comtradeu i postanite vrhunski programer!

- Nama su ciljna grupa i ljudi koji već rade, ali i svršeni studenti koji ne mogu da nađu posao, pa žele da se dokvalifikuju. Danas kompanije manje interesuje da li kandidat ima diplomu, već da li zna da radi. Najbitnije je da ste specijalista za nešto i ako pokažete da znate da radite, dobro plaćen posao je zagarantovan - izjavio je Saša Cvijetić, direktor Comtrade-ovog CODE centra za IT specijalizaciju.

Foto: Vladimir Milovanović

Zašto baš Comtrade?

Pre svega, Comtrade Group je globalna kompanija, aktivna i priznata u oblastima digitalizacije, Cloud infrastrukture, bezbednosti podataka, "Big Data" koncepta, mobilnosti, pa i u "Internetu stvari" (IoT)Sa više od 2.000 IT inženjera, Comtrade kreira softverska rešenja i pruža IKT i konsalting usluge vodećim kompanijama u svetu.

- Comtrade ima iskustva kada je u pitanju edukacija. Ono što mi nudimo našim kandidatima je praksa koja je sastavni deo nastave. Čak 60% predavanja je zapravo praktični deo - istakao je Saša Cvijetić.

Pored znanja koje će vrhunski stručnjaci Comtrade-a deliti sa kandidatima CODE-a, kao i prakse, najveća IT kompanija u jugoistočnoj Evropi može se pohvaliti i najsavremenijim učionicama u kojima će se održavati predavanja.

Foto: code.edu.rs

- Mi sa svakim kandidatom obavljamo stručan razgovor kako bi pogledali šta tačno nudimo, ali i kako bismo im pomogli u odabiru pravog smera u zavisnosti od njihovih interesovanja - dodao je direktor Comtrade-ovog CODE centra za IT specijalizaciju.

Kako izgledaju predavanja?

Koncept i program CODE obuke polazi od osnovnih znanja o programiranju i nastavlja se u pravcu u kojem sami polaznici žele da se usavršavaju.

Takođe, studenti mogu da se opredele za jedan od četiri različita smera u okviru dve tematske grupe:

Web Developer (Front-End Developer i Back End Developer);

Mobile Developer (Android Developer i iOS Developer).

Foto: Profimedia/Fancy

Posao za najbolje

Rad polaznika će svakodnevno pratiti njihovi mentori koji će držati predavanja, a oni koji pokažu najveće znanje i interesovanje vrlo lako mogu da postanu deo Comtrade grupacije.

- Mi poslujemo u dosta država i konstantno imamo potrebe za novim stručnim kadrovima, naročito stručnim programerima u profilima koje CODE edukuje. Ovo školovanje je dvostrano - kandidatima omogućava da se usavrše i nauče nešto novo, a nama nudi mogućnost da dođemo do dobrih i stručnih ljudi. Oni koji budu najbolji vrlo lako mogu da dobiju ponudu da ostanu i pridruže se Comtrade timu - dodao je Cvijetić.

Prijave za CODE traju do kraja septembra, a broj mesta je ograničen.

- Veoma smo zadovoljni brojem prijavljenih i sve ide po nekim našim očekivanjima. U Srbiji je potrebna za IT stručnjacima velika, pa je samim tim i veliki broj zainteresovanih za našu obuku. Najveće interesovanje je za "front-end" programiranje, ali ništa manje nije ni za ostale smerove koje CODE nudi - zaključio je Cvijetić.

Foto: Pixabay.com

I ne zaboravite, najbržih 15 čitalaca koji se u petak 22. septembra od 12 do 13 časova jave na broj 011/201-55-00 dobiće poklon vaučer na 50 evra za upisivanje CODE obuke.

Više informacije o CODE obuci možete da pronađete na zvaničnom sajtu: www.code.edu.rs!

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA