• 0

Kako do najtraženijeg zanimanja današnjice?

Digitalni marketing postao je prioritet kada govorimo o industriji oglašavanja širom sveta. Standardni kanali komunikacije postali su nedovoljni, a poznavanje virtuelnog sveta i marketinga na društvenim mrežama i internetu uopšte, nešto su što svaka ozbiljna kompanija ili brend moraju da poseduju

  • 0
dimaq

Foto: Promo

Potražnja za kadrovima iz ove oblasti na tržištu svakodnevno raste, ali pravih eksperata nažalost nema dovoljno. Imajući u vidu da govorimo o jednom od najtraženijih zanimanja današnjice, postavlja se pitanje kako u Srbiji da steknete licencirano i priznato znanje iz ove oblasti?

Poslednjih godina, u Srbiji se pojavio veliki broj kurseva za digitalni marketing, ali malo je onih iza kojih stoji relevantno udruženje. Iz tog razloga, IAB Serbia (Interactive Advertising Bureau) počeo je da organizuje edukacije za polaganje DIMAQ ispita, najsveobuhvatnijeg kursa iz oblasti digitalnog oglašavanja.

DIMAQ edukacija u Srbiji počela je 2018. godine i do sada je istu završilo 8 generacija polaznika. Namenjen je svima koji žele da uđu u industriju digitalnog marketinga, zaposlenima u industriji digitalnog marketinga, zaposlenima u kompanijama koje se oglašavaju, a koji sarađuju sa marketing agencijama, zaposlenima u medijima, kao i malim i buducim preduzetnicima koji žele da dobiju adekvatne kompetencije za uspešno osmišljavanje strategije oglašavanja za svoje proizvode i usluge.

DIMAQ ispit obuhvata teme iz 12 oblasti, uključujući strategiju i planiranje, display oglašavanje, SEO, društvene mreže i kreiranje sadržaja, video advertazing, mobilni marketing, e-commerce, programmatic, analitiku i user experience, kao i pravni okvir. Svaki sertifikat je u skladu sa principima Evropskog okvira kvalifikacija, a priznat je u većini zemalja EU. Kurs je odličan i za sve zaposlene, jer se predavanja održavaju samo vikednom, tri nedelje zaredom.

Ukoliko sebe vidite u užurbanom, dinamičnom i neophodnom zanimanju modernog sveta, opredelite se za relevantnu obuku i uplovite u svet digitalnog marketinga.

(Telegraf.rs/PR)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima