Unapredite poslovanje: Ako vodite mali biznis, ove softvere morate koristiti (II deo)

Predstavljamo vam softvere za saradnju, upravljanje projektima, slanje poruka i elektronsku poštu

  • 0
Internet of things, IOTA Foto: Pixabay

U prethodnom tekstu bavili smo se aplikacijama za komunikaciju, saradnju i upravljanje projektima. Nastavljamo da predstavljamo korisne alate za računovodstvo i čuvanje podataka. Slede prikazi aplikacija koje svaki preduzetnik treba da proba.

Quick Books

Ovaj softver za računovodstvo zasnovan na dijagramima praktično predstavlja standard u svetu menadžmenta finansija. Lak je za upravljanje, pregledan, sa intuitivnim i smirujućim interfejsom.

Mozy

Vođenje računa o bezbednosti podataka nikada ne prestaje. Mozy je onlajn servis za čuvanje podataka. On automatski arhivira sve što pronađete na internetu, a želite da sačuvate. Ukoliko vam je dosadilo da sve iznova kopirate na eksterne hard-diskove, jer ne znate gde vam se koji fajl nalazi, Mozy je dobar izbor.

File Maker Pro

Pogodan za korišćenje zbog mogućnosti deljenja baze podataka sa drugima, ovaj program za čuvanje podataka omogućava pristup celom timu.

Yahoo Small Business

Ovaj servis za kupovinu na internetu pruža gotovo sve što je potrebno jednom malom biznisu – od šablona do obrade kreditnih kartica i prikupljanja poreza.

Zoho Invoice

Upravljajte nalozima mušterija, kreirajte fakture, pa materijal štampajte ili šaljite mejlom na klik. Ovaj program za fakturisanje je idealan za mali biznis.

Avira AntiVir

Bolji antivirusni paketi su često skupi. Popularni bezbednosni sistem Avira za pojedinačne računare možete dobiti i besplatno. Uz doplatu dobijate dodatne servise koji omogućavaju više funkcionalnosti i bolju zaštitu.

Sunbird

Nakon kreiranja rasporeda u ovoj, za upotrebu veoma lakoj aplikaciji, vaš kalendar možete poslati i na web sajt, ako želite da ga objavite. Pored toga, Sunbird je moguće integrisati u Mozillin servis za elektronsku poštu Thunderbird, o kome je već bilo reči u prethodnom tekstu.

U prethodnom tekstu smo prikazali mogućnosti alata za saradnju i projektni menadžment. U narednom tekstu ćemo se pozabaviti poslovnim aplikacijama za daljinski pristup i upravljanje u odnosima s klijentima. Ako planirate da iskoristite maksimum iz ovih softvera i vodite svoj biznis, profesionalna obuka za preduzetnika sa sertifikatom može biti rešenje za početak vaše karijere biznismena.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA